Ο Γιάννης Μανιάτης ζητάει από την “επόμενη αντιπολίτευση Τσίπρα” να στηρίξει το “EastMed”…

Ο Γιάννης Μανιάτης σχολιάζοντας την τετραμελή συνάντηση για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed ζητάει από την επόμενη αντιπολίτευση…Τσίπρα να στηρίξει το έργο.

Με αφορμή την τετραμερή συνάντηση Ελλάδα – Κύπρος – Ισραήλ – ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, ο Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια ακόμη τετραμερής συνάντηση για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, μετά την πρώτη, το 2011. Η πατριωτική παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ, που σχεδίασε και προώθησε το μεγαλύτερο ενεργειακό έργο της Μεσογείου, αναδεικνύει την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο της Ανατολικής Μεσογείου.Τρομοκρατούσαν τη ΔΕΠΑ, να μην αναθέσει τις μελέτες. Υποχρεώθηκα να στείλω προσωπική επιστολή – εντολή.

Χαίρομαι που ο Α. Τσίπρας στηρίζει τον EastMed, που διαρκώς υπονόμευε ως αρχηγός της αντιπολίτευσης όταν τον εντάξαμε στα χρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά έργα PCIs. Ελπίζω να το θυμάται και όταν θα επανέλθει σε λίγους μήνες στην αντιπολίτευση.

Ταυτόχρονα, έχουν παγώσει τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και νότια Κρήτης, για τα κοιτάσματα που θα τροφοδοτήσουν τον EastMed.
Η Ελλάδα όμως μπορεί και θα τα καταφέρει….», τονίζει ο Γιάννης Μανιάτης.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καμία δημοσίευση για προβολή