Γιώργος Κύρτσος: Χρειαζόμαστε υπέρβαση από το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό θρίλερ που ζούμε

Η Ελλάδα χρειάζεται να υπερβεί το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό θρίλερ που βιώνουμε, επιμένει ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή TWODAY και στον Θοδωρή Καλούδη (economico.gr).

O κ. Κύρτσος πιστεύει ότι δεν αρκεί η κυβερνητική αλλαγή. «Χρειαζόμαστε μια φυγή προς τα εμπρός με φρέσκιες ιδέες» λέει.

Μας περιγράφει το κλίμα που επικρατεί τη στιγμή αυτή στην Ευρώπη για την Ελλάδα και το μεταμνημονιακό πρόγραμμα της χώρας. Και εκτιμά ότι «χάσαμε μια κρίσιμη πενταετία»

Και τονίζει με έμφαση την ανάγκη να προχωρήσουμε μπροστά με την αναζήτηση των δημιουργικών δυνάμεων σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας που θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Κύρτσου εδώ και στις σελίδες μας στο Facebookeconomico.gr και politisonline.com, όπως επίσης στο κανάλι TWODAY στο YOUTUBE

Επίσης στο You Tube (στο κανάλι TWODAY) μπορείτε να δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης που αναφέρονται μόνο στο θέμα της Οικονομίας.

Εγγραφείτε στο κανάλι TWODAY του YouTube: