Ο Πάνος Καμμένος απορρίπτει και τη μομφή και … τη Συμφωνία που την αποκαλεί «σχέδιο»

Γίνεται να δηλώνεις ότι θα καταψηφίσεις μια κρίσιμη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης -που μάλιστα αφορά διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας- και την ίδια στιγμή να της δίνεις ψήφο εμπιστοσύνης; Γίνεται να τη νομιμοποιείς συνταγματικά ως κυβέρνηση, αλλά να απορρίπτεις την κορυφαία επιλογή της στην εξωτερική της πολιτική; Ο Πάνος Καμμένος μας απαντά ότι γίνεται.

Το ξεκαθάρισε…

Έτσι, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, ξεκαθάρισε σήμερα (14/06) ότι δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση στην επικείμενη ψηφοφορία δυσπιστίας στη Βουλή αλλά θα καταψηφίσει τη συμφωνία όποτε και αν αυτή έρθει.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα υπόστηρίζει ρεπορτάζ του newpost.gr (Παναγιώτης Τζαννετάκος) κ. Καμμένος φέρεται να εξήγησε στους βουλευτές του πως το επίμαχο κείμενο που θα υπογράψει την Κυριακή στις Πρέσπες ο πρωθυπουργός δεν είναι συμφωνία αλλά σχέδιο και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Επίθεση σε Μητσοτάκη

ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης έστρεψε τα πυρά του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά την συνεδρίασή της και τώρα που βρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας εκπέμπει ένα μήνυμα: Καταρχήν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μας δίνει επί δύο ημέρες να τον θέσουμε ενώπιος ενωπίω. Επιτέλους να αποφασίσει ποιά είναι η θέση της ΝΔ. Επιτέλους να αποφασίσει να διαλέξει μεταξύ ποιών θέσεων και γραμμών θα κινηθεί και ο ίδιος» δήλωσε.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε σταθεροί: Δεν στηρίζουμε τη συμφωνία, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους σε αυτή τη γραμμή» πρόσθεσε.

Ομόφωνη η απόφαση

Ερωτηθείς για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο τόνισε «είναι ενιαία και ομόφωνη η απόφαση», ενώ στην ερώτηση αν υπάρχει βουλευτής που θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, απάντησε «δεν θα επιτρέψουμε στον τυχοδιωκτισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

Καμία δημοσίευση για προβολή