Ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος Ferit Sahenk πουλάει όλα τα ξενοδοχεία του σε Τουρκία και νότια Ευρώπη

Ο Τούρκου δισεκατομμυριούχος Ferit Sahenk, επιδιώκει να βρει αγοραστές για τα πολυτελή ξενοδοχεία του σε όλη τη νότια Ευρώπη και την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένου του Capri Palace.

Ο Όμιλος ο οποίος κατέχει επίσης αλυσίδες εστιατορίων όπως η Zuma και η Nusr-Et, γνωστές για το μύθο του αρχιτέκτονα Chet’s Salt Bae, βρίσκεται σε συζητήσεις επίσης με υποψήφιους αγοραστές για τη Villa Dubrovnik, το Hotel Villa Magna της Μαδρίτης και το Aldrovandi Villa Borghese Hotel της Ρώμης.

Είναι πιθανό ότι αυτές οι αποκαλούμενες ιδιοκτησίες, μερικές από τις οποίες προηγουμένως ανήκαν σε πλούσιες οικογένειες, θα πωλούνται μεμονωμένα και όχι ως χαρτοφυλάκιο.

Οι δυνητικοί αγοραστές για τα ξενοδοχεία είναι άτομα υψηλής καθαρής αξίας από την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Η εταιρεία αναζητεί επίσης αγοραστές για το Grand Hyatt στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω της αναδιάρθρωσης του χρέους.

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πάρτε θέση στις αγορές τώρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που εκφράζονται στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αποσκοπούν να προτρέψουν τους επενδυτές σε αγοραπωλησίες μετοχικών τίτλων, παραγώγων προϊόντων, νομισμάτων, ομολόγων, εμπορευμάτων ή άλλων επενδυτικών εργαλείων. Τα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου είναι απόψεις πάνω στην τεχνική συμπεριφορά των αγορών και οι συγγραφείς δεν φέρνουν καμία ευθύνη για όποιες ζημιές θα μπορούσαν να προκληθούν σε χαρτοφυλάκια επενδυτών από συναλλαγές σε κάθε είδους επένδυση. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρέχονται για ενημερωτικό σκοπό μόνο. Ο ιστότοπος δεν παρέχει συμβουλές χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά εκφράζει απόψεις και μόνον. Ο ιστότοπος ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο παραλήπτης της τρέχουσας πληροφόρησης θα πρέπει να συμβουλευτεί και να συζητήσει με την χρηματιστηριακή του εταιρία , την τράπεζα του, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα της αρεσκείας του προκειμένου να διαμορφώσει μία ανεξάρτητη κρίση προτού προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση.