Ο Τζανακόπουλος “στρογγυλεύει” το σενάριο. Η Ν.Δ. μιλάει για ανάγκη ψυχιατρικής παρέμβασης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε σημερινή δήλωσή του επεχείρησε να “στρογγυλέψει” τις γκάφες υπουργών και του προέδρου της Βουλής που επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Δημοκρατία σε σενάρια αποστασίας.

Έτσι, δήλωσε πως “η ΝΔ θέλει να επενδύσει στο πολιτικό κλίμα της ακροδεξιάς υστερίας και των φασιστικών επιθέσεων», ενώ πρόσθεσε ότι «η φιλελεύθερη μάσκα του κ. Μητσοτάκη έχει πέσει εδώ και καιρό”, μετατωπίζοντας το ζήτημα από εμπλοκή σε εκμετάλευση.

Η απάντηση της Ν.Δ. μιλάει γιαΤα παραληρήματα αυτής της κυβέρνησης χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού”

“Ακροδεξιά υστερία, φασιστικές επιθέσεις”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωποςέκανε λόγο για “συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού βουλευτών και μελών της ελληνικής κυβέρνησης από περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες”, τονίζοντας ότι “η μάχη κατά της διαφθοράς θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση”.

“Ένα νέο 1965, μια νέα αποστασία”

Επιπλέον, θέλοντας να συνδέσει τον πρόεδρο της Ν.Δ. με την πολιτεία του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοφάκη, τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι «θα καταφέρει να οργανώσει ένα νέο 1965, μια νέα αποστασία» καθώς και ότι “υποτιμά τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του ελληνικού λαού”.

Η απάντηση της Ν.Δ.

Σε υψηλούς τόνους κυμάνθηκε η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τα παραληρήματα αυτής της κυβέρνησης χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού. Το μόνο που απομένει να καταγγείλει ο καταρρέων κυβερνητικός θίασος είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και πίσω από το Ρουβίκωνα».

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή