Οι Ευκαιρίες Σήμερα στο Forex - Τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας

Η σημερινή μέρα 02 Οκτωβρίου έχει τρία σημαντικά γεγονότα εκτός των άλλων, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν μεγάλη μεταβλητότητα στην αγορά συναλλάγματος την ώρα που θα δημοσιοποιηθούν.

Αυτά είναι τα σημερινά σημαντικά νέα:

Ώρα Νομ. Γεγονός Πρόβλεψη Προηγούμενο
11:30   GBP Δείκτης Διαχειριστή Προμηθειών Κατασκευών (Sep) 45,0 45,0
15:15   USD Μη Αγροτική Αλλαγή Εργασίας ADP (Sep) 140K 195K
17:30   USD Απογραφή Αργού Πετρελαίου 1,567M 2,412M

GBP (Στερλίνα). Ο Δείκτης Στελεχών Αγοράς Κατασκευαστικών (ΔΣΑ) του Αδειοδοτημένου Ινστιτούτου Αγοραστών και Προμηθευτών (CIPS) δείχνει το επίπεδο δραστηριότητας των στελεχών αγοραστών στον κλάδο οικοδομών. Όποια τιμή πάνω από 50 σημαίνει επέκταση στις κατασκευές στον κλάδο οικοδομών, ενώ τιμές κάτω από 50 σημαίνουν μείωση. Δίνει μια ένδειξη για την υγεία του κλάδου οικοδομών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι χρηματιστές παρακολουθούν προσεκτικά αυτές τις έρευνες καθώς τα στελέχη αγοραστές συνήθως έχουν πρώιμα στοιχεία για την απόδοση της εταιρείας του, που μπορεί να είναι μια βασική ένδειξη συνολικής οικονομικής απόδοσης. Μια τιμή υψηλότερη του αναμενόμενου θα πρέπει να ληφθεί ως θετική/ισχυρή για τη στερλίνα, ενώ μια χαμηλότερη του αναμενόμενου τιμή θα πρέπει να ληφθεί ως αρνητική/πτωτική για τη στερλίνα.

USD (Δολάριο). Η Εθνική Αναφορά Απασχόλησης της ADP είναι ένα μέτρο της μηνιαίας μεταβολής τηςιδιωτικήςαπασχόλησης στον δευτερογενή τομέα, που βασίζεται σε ένα υποσύνολο αθροιστικών και ανώνυμων δεδομένων μισθοδοσίας που αντιπροσωπεύουν περίπου 400.000 επιχειρηματικούς πελάτες στις ΗΠΑ. Αυτή η έκδοση, 2 μέρες πριν τα στοιχεία απασχόλησης από την κυβέρνηση, είναι μια καλή πρόβλεψη για τα στοιχεία της κυβέρνησης για την μισθοδοσία των μ αγροτικών τομέων. Αυτός ο δείκτης μπορεί να είναι πολύ ευμετάβλητος.
Μια τιμή υψηλότερη του αναμενομένου θα πρέπει να ληφθεί ως θετική για το δολάριο ΗΠΑ, ενώ μια χαμηλότερη του αναμενομένου τιμή θα πρέπει να ληφθεί ως αρνητική για το δολάριο ΗΠΑ.

USDWTI (Δολάριο-Πετρέλαιο). Τα Αποθέματα Πετρελαίου της Διοίκησης Πληροφοριών Ενέργειας (EIA) δείχνουν την εβδομαδιαία αύξηση σε βαρέλια εμπορικού πετρελαίου που βρίσκονται ως αποθέματα σε εταιρίες των ΗΠΑ. Τα επίπεδα αποθεμάτων επηρεάζουν την τιμή των προϊόντων πετρελαίου, που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πληθωρισμό και άλλα οικονομικά μεγέθη.

Πάρτε θέση στις αγορές τώρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που εκφράζονται στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αποσκοπούν να προτρέψουν τους επενδυτές σε αγοραπωλησίες μετοχικών τίτλων, παραγώγων προϊόντων, νομισμάτων, ομολόγων, εμπορευμάτων ή άλλων επενδυτικών εργαλείων. Τα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου είναι απόψεις πάνω στην τεχνική συμπεριφορά των αγορών και οι συγγραφείς δεν φέρνουν καμία ευθύνη για όποιες ζημιές θα μπορούσαν να προκληθούν σε χαρτοφυλάκια επενδυτών από συναλλαγές σε κάθε είδους επένδυση. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρέχονται για ενημερωτικό σκοπό μόνο. Ο ιστότοπος δεν παρέχει συμβουλές χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά εκφράζει απόψεις και μόνον. Ο ιστότοπος ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο παραλήπτης της τρέχουσας πληροφόρησης θα πρέπει να συμβουλευτεί και να συζητήσει με την χρηματιστηριακή του εταιρία , την τράπεζα του, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα της αρεσκείας του προκειμένου να διαμορφώσει μία ανεξάρτητη κρίση προτού προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση.