Οι Ευκαιρίες Σήμερα στο Forex – Τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας

  Η σημερινή μέρα 03 Οκτωβρίου έχει τρία σημαντικά γεγονότα εκτός των άλλων, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν μεγάλη μεταβλητότητα στην αγορά συναλλάγματος την ώρα που θα δημοσιοποιηθούν.

  Αυτά είναι τα σημερινά σημαντικά νέα:

  Ώρα Νομ. Γεγονός Πρόβλεψη Προηγούμενο
  11:30   GBP Σύνθετος PMI (Sep) 50,2
  11:30   GBP Δείκτης Υπεύθυνου Προμηθειών Υπηρεσιών (Sep) 50,3 50,6
  17:00   USD Μη-Βιομηχανικός Δείκτης ISM (Sep) 55,0 56,4

   

  GBP (Στερλίνα). Ο σύνθετος PMI δείκτης μετρά το επίπεδο δραστηριότητας των υπεύθυνων προμηθειών και στους δυο κλάδους. Μια μέτρηση πάνω από 50 δείχνει ανάπτυξη στον κλάδο, ενώ μια μέτρηση κάτω από 50 δείχνει συρρίκνωση. Μια τιμή υψηλότερη του αναμενόμενου θα πρέπει να εκληφθεί ως θετική/bullish για την GBP, ενώ μια χαμηλότερη του αναμενόμενου θα πρέπει να εκληφθεί ως αρνητική/bearish.

   

  GBP (Στερλίνα). Ο Δείκτης Στελεχών Αγοράς Υπηρεσιών (ΡΜΙ) του Αδειοδοτημένου Ινστιτούτου Αγορών και Προσφοράς, δείχνει το επίπεδο δραστηριότητας των Στελεχών Αγοράς στον τομέα υπηρεσιών. Τιμές πάνω από 50 δείχνουν επέκταση, ενώ τιμές κάτω από 50 δείχνουν συστολή.
  Ο Δείκτης αποτελεί μια ένδειξη της υγείας του τομέα υπηρεσιών στον Ηνωμένο Βασίλειο.
  Οι χρηματιστές παρακολουθούν αυτές τις εκθέσεις προσεκτικά καθώς τα στελέχη αγορών συνήθως έχουν πρώιμη πρόσβαση σε στοιχεία σχετικά με την απόδοση των επιχειρήσεων τους, που μπορεί να είναι ενδεικτικό της συνολικής οικονομικής απόδοσης. Μια τιμή υψηλότερη του αναμενόμενου θα πρέπει να ληφθεί ως θετική/ισχυρή για τη στερλίνα, ενώ μια χαμηλότερη του αναμενόμενου τιμή θα πρέπει να ληφθεί ως αρνητική/πτωτική για τη στερλίνα.

   

  USD (Δολάριο). Ο Δείκτης Μη-Κατασκευαστικών του Ινστιτούτου Διαχείρισης Προσφοράς (επίσης γνωστός ως Υπηρεσίες ISM) παρακολουθεί την μη κατασκευαστική δραστηριότητα του προηγούμενου μήνα. Τιμές πάνω από 50 σημαίνουν επέκταση, ενώ τιμές κάτω από 50 σημαίνουν συστολή.
  Έχει μικρότερη επίδραση στο ΑΕΠ από ότι ο Δείκτης Κατασκευών του ISM. Μια τιμή υψηλότερη του αναμενόμενου θα πρέπει να ληφθεί ως θετική/ισχυρή για το δολάριο ΗΠΑ, ενώ μια χαμηλότερη του αναμενόμενου τιμή θα πρέπει να ληφθεί ως αρνητική/πτωτική για το δολάριο ΗΠΑ.

  Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

  Καμία δημοσίευση για προβολή