Οι Ευκαιρίες Σήμερα στο Forex - Τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας

Η σημερινή μέρα 09 Οκτωβρίου έχει τέσσερα σημαντικά γεγονότα εκτός των άλλων, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν μεγάλη μεταβλητότητα στην αγορά συναλλάγματος την ώρα που θα δημοσιοποιηθούν.

Αυτά είναι τα σημερινά σημαντικά νέα:

Ώρα Νομ. Γεγονός Πρόβλεψη Προηγούμενο
17:00   USD JOLTs Θέσεις Εργασίας (Aug) 7,191M 7,217M
17:30   USD Απογραφή Αργού Πετρελαίου 2,609M 3,100M
18:00   USD Ομιλία του Προέδρου της Fed, Powell
21:00   USD Πρακτικά Συνεδρίας FOMC

USD (Δολάριο). ΗΠΑ – JOLTs Νέες Θέσεις Εργασίας

USD (Δολάριο). Τα Αποθέματα Πετρελαίου της Διοίκησης Πληροφοριών Ενέργειας (EIA) δείχνουν την εβδομαδιαία αύξηση σε βαρέλια εμπορικού πετρελαίου που βρίσκονται ως αποθέματα σε εταιρίες των ΗΠΑ. Τα επίπεδα αποθεμάτων επηρεάζουν την τιμή των προϊόντων πετρελαίου, που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πληθωρισμό και άλλα οικονομικά μεγέθη.

USD (Δολάριο). Ομιλία του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Jerome Powell (Φεβ. 2018 – Φεβ. 2022). Ως επικεφαλής της Fed, η οποία ελέγχει τα βραχυπρόθεσμα επιτόκια, έχει μεγαλύτερη επιρροή στην αξία του αμερικανικού δολαρίου από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Οι χρηματιστές παρακολουθούν στενά τις ομιλίες του καθώς χρησιμοποιούνται συχνά για να γίνουν νύξεις σχετικά με τη μελλοντική νομισματική πολιτική

USD (Δολάριο). Τα Πρακτικά της Συνάντησης της Επιτροπή Ανοιχτής Αγοράς (FOMC) είναι μια λεπτομερής αναφορά της συνάντησης της επιτροπής για το επιτόκιο, που έγινε πριν από δύο εβδομάδες. Τα πρακτικά δίνουν σαφείς ενδείξεις σχετικά με την στάση της Επιτροπής για τη νομισματική πολιτική, γι’ αυτό οι χρηματιστές τα παρακολουθούν προσεχτικά για στοιχεία σχετικά με μελλοντικές αλλαγές στο επιτόκιο.

Πάρτε θέση στις αγορές τώρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που εκφράζονται στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αποσκοπούν να προτρέψουν τους επενδυτές σε αγοραπωλησίες μετοχικών τίτλων, παραγώγων προϊόντων, νομισμάτων, ομολόγων, εμπορευμάτων ή άλλων επενδυτικών εργαλείων. Τα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου είναι απόψεις πάνω στην τεχνική συμπεριφορά των αγορών και οι συγγραφείς δεν φέρνουν καμία ευθύνη για όποιες ζημιές θα μπορούσαν να προκληθούν σε χαρτοφυλάκια επενδυτών από συναλλαγές σε κάθε είδους επένδυση. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρέχονται για ενημερωτικό σκοπό μόνο. Ο ιστότοπος δεν παρέχει συμβουλές χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά εκφράζει απόψεις και μόνον. Ο ιστότοπος ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο παραλήπτης της τρέχουσας πληροφόρησης θα πρέπει να συμβουλευτεί και να συζητήσει με την χρηματιστηριακή του εταιρία , την τράπεζα του, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα της αρεσκείας του προκειμένου να διαμορφώσει μία ανεξάρτητη κρίση προτού προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση.