Οι κρόκοι αλλιώς! Της Λεονί Σταφυλά

Είναι η νέα τάση στο φαγητό: οι παστοί κρόκοι αυγού. Να σκεπαστούν δηλαδή οι κρόκοι με ένα μίγμα από ζάχαρη και αλάτι και να μείνουν 4-5 μέρες στο ψυγείο. Και μετά να μπουν σε αφυδατωτή (πράγμα σπάνιο σε κουζίνα σπιτιού) ή στο φούρνο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα είναι ενας κρόκος σκληρός που τρίβεται όπως ένα σκληρό τυρί ή κόβεται σε φετάκια λεπτά για να μπει σε μακαρονάδες, ρύζι ή σαλάτες και να προσθέσει γεύση.

Διαβάστε πώς γίνονται ΕΔΩ : https://www.tastyday.gr/o-kp-ko-a-c/