Ομελέτα με βλίτα και σπαράγγια

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ)
Περίπου 1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένα βλίτα, καλά στραγγισμένα από τυχόν σάλτσα ή λαδολέμονο και χοντροκομμένα
4 αυγά
2 κουταλιές σούπας γάλα
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδου, σε λεπτά φετάκια
1 μεσαίου μεγέθους ντομάτα κομμένη σε μέτρια κομμάτια
½ φλιτζάνι τσαγιού φέτα( ή όλο λευκό τυρί όπως ανθότυρο ,κατσικίσιο τυρί, μανούρι κ.α), τριμμένη
½ κουταλάκι γλυκού ξερός δυόσμος ή ξερή ρίγανη, τριμμένα
Αλάτι, πιπέρι

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday

Καμία δημοσίευση για προβολή