Ομελέτα με βλίτα και σπαράγγια

    ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ)
    Περίπου 1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένα βλίτα, καλά στραγγισμένα από τυχόν σάλτσα ή λαδολέμονο και χοντροκομμένα
    4 αυγά
    2 κουταλιές σούπας γάλα
    2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
    1 σκελίδα σκόρδου, σε λεπτά φετάκια
    1 μεσαίου μεγέθους ντομάτα κομμένη σε μέτρια κομμάτια
    ½ φλιτζάνι τσαγιού φέτα( ή όλο λευκό τυρί όπως ανθότυρο ,κατσικίσιο τυρί, μανούρι κ.α), τριμμένη
    ½ κουταλάκι γλυκού ξερός δυόσμος ή ξερή ρίγανη, τριμμένα
    Αλάτι, πιπέρι

    Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday

    Καμία δημοσίευση για προβολή