Οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ για Κουφοντίνα και Πολάκη: “Είδωλο του Τσίπρα στον καθρέφτη του”

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη και τις βόλτες του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι όσα συμβαίνουν «δεν έχουν προηγούμενο».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφέρεται εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι «όλα όσα εξελίχθηκαν από το πρωί είναι απλά το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη του».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου, υπουργός μιας κυβέρνησης να καταγγέλλει δημοσίως και να απειλεί ονομαστικά εισαγγελείς και ανακριτές σε μια πρωτοφανή απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου αμετανόητος τρομοκράτης – που έχει καταδικασθεί 11 φορές σε ισόβια – να κάνει περιχαρής βόλτα στα σημεία που σκότωνε εν ψυχρώ ανθρώπους, απολαμβάνοντας την πολλοστή άδεια που του δόθηκε για να βγει από τις φυλακές.

Δεν υπάρχει προηγούμενο βουλευτής κυβερνώντος κόμματος να κάνει δημοσίως… χιούμορ με το χρόνο των εκλογών, υπονοώντας ότι αυτές μπορεί να μην γίνουν και καθόλου, όπως συνέβη επί χούντας.

Ολα όσα εξελίχθηκαν από το πρωί είναι απλά το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη του. Μόνο που οι πολίτες το γνωρίζουν πια και -είτε το θέλει είτε όχι- δεν θα αργήσουν να του δώσουν την απάντησή τους».

Καμία δημοσίευση για προβολή