Όσοι θέλετε να ταξιδέψετε με το Blue Star 1 να το ξανασκεφτείτε. Σήμερα έφυγε με 3,5 ώρες καθυστέρηση

Τεράστια ταλαιπωρία υπέστησαν οι εκδρομείς του καλοκαιριού που επέλεξαν το πλοίο Blue Star 1 από το λιμάνι του Πειραιά για το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος-Πάτμος-Λέρος-Κως.

Αν και το δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10 το πρωί, το πλοίο έφτασε στον Πειραιά στις 10:45.

Συνεργάτες του economico.gr που είχαν την ατυχή έμπνευση να επιλέξουν τη συγκεκριμένη εταιρία και το συγκεκριμένο πλοίο, υπέφεραν  από την αναμονή και από την ταλαιπωρία στο πλοίο, αλλά και την ανοργάνωτη είσοδο Ε1 του λιμανιού (ούτε νερό δεν βρίσκεις…).

Την οργή των επιβατών και των οδηγών που περίμεναν για ώρες μέσα στον ήλιο να επιβιβαστούν στο πλοίο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες , προκάλεσε η απουσία εξήγησης μιάμιση ώρα από την εταιρεία για την ταλαιπωρία.

Αφού το πλοίο έφυγε λίγο πριν τις 13:30, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι οι επιβάτες μπορούν να πιούν τον καφέ της παρηγοριάς από τα μπάρ του πλοίου δωρεάν. Επίσης πως το επόμενο (ποιό επόμενο;) ταξίδι τους με το πλοίο θα έχουν έκπτωση 50%.

Σύμφωνα με το θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας, η καθυστέρηση οφείλεται «στη μεγάλη επιβατική κίνηση καθώς το πλοίο έφτασε στον Πειραιά με 700 επιβάτες».