Παντζάρια: γιατί είναι “πολύτιμοι λίθοι” για την υγεία

    Beet salad Vinaigrette in a wooden bowl

    Για τους αμύητους, τα παντζάρια μπορεί να είναι τρομακτικά. Είναι κομψά, κόκκινα σαν αίμα και έχουν λίγο περίεργη γεύση.  Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για τα παντζάρια από όσα φαίνονται στο μάτι.  Είναι ένα από τα λίγα φρούτα ή λαχανικά που έχουν αυτό το βαθύ κόκκινο-μωβ χρώμα, το οποίο παρέχει ένα διαφορετικό σύνολο θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών από ό,τι θα λάβετε από τα προϊόντα άλλων χρωμάτων.  Και, με τη σωστή προετοιμασία, μπορούν να γίνουν εκπληκτικά νόστιμα. Διαβάστε περισσότερα στο Healthmag.gr.

     

    Καμία δημοσίευση για προβολή