Παστιτσάδα κερκυραΐκή σε πανσέληνο, του Γιάννη Παργινού

Μάγκες, αφήστε τους άλλους να ψήνουν…, και να ψήνονται και εμείς κάνουμε την παστιτσάδα μας με κόκορα αλανιάρη…, ( «έπιανε»…, τις κότες στο φτερό…, δεν του ξέφευγε καμία ), όπως τον έκανε η Νόνα μου που έριχνε με την χούφτα τα πιπέρια κι έφτασε στα 97 της… (η μάνα μου ήταν συντηρητική στα πιπέρια, έφτασε μόνον 85)…

Διαβάστε τη συνταγή του Γιάννη Παργινού για την αυθεντική παστιτσάδα, ΕΔΩ: https://tastyday.gr/a-a-k-pkupa-k-av-nvo/