Πέμπτη συνεχής συνεδρίαση που κλείνει θετικά ο Γενικός Δείκτης: Άνοδος 1,93%

Με τραπεζικό ντεμαράζ έκλεισε η αγορά στα τελευταία λεπτά. Με εντολές στις τράπεζες ( κυρίως Εθνική, Πειραιώς) η αγορά έκλεισε για πέμπτη συνεχή συνεδρίαση θετικά και έκτη επί των επτά τελευταίων συνεδριάσεων.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 638,22 μονάδες με κέρδη 1,93%. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 53,4 εκατ. ευρώ με πακέτα 14,2 εκατ, ευρώ.

Αναλυτικά:

Ράλι 8,40% για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 1,20 ευρώ. Κέρδη 6,56% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 0,8285 ευρώ, μετοχή η οποία αφού ξεπέρασε τα 0,79 ευρώ τεχνικά υποδεικνύει άνοδο.  Με κέρδη 3,85% η Eurobank μετοχή επίσης βρέθηκε πάνω από τα 55 λεπτά κλείνοντας στα 0,5525 λεπτά.

Με άνοδο 4,95% η μετοχή της Alpha bank στα 1,209 ευρώ. Με άνοδο 2,08% ο Μυτιληναίος στα 7,.87 ευρώ. Κέρδη 1,65% για Lamda στα 6,15 ευρώ και 2,37% για τον ΟΤΕ στα 10,80 ευρώ. Κέρδη 1,67% για την Motor oil στα 2,130 ευρώ.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πάρτε θέση στις αγορές τώρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που εκφράζονται στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αποσκοπούν να προτρέψουν τους επενδυτές σε αγοραπωλησίες μετοχικών τίτλων, παραγώγων προϊόντων, νομισμάτων, ομολόγων, εμπορευμάτων ή άλλων επενδυτικών εργαλείων. Τα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου είναι απόψεις πάνω στην τεχνική συμπεριφορά των αγορών και οι συγγραφείς δεν φέρνουν καμία ευθύνη για όποιες ζημιές θα μπορούσαν να προκληθούν σε χαρτοφυλάκια επενδυτών από συναλλαγές σε κάθε είδους επένδυση. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρέχονται για ενημερωτικό σκοπό μόνο. Ο ιστότοπος δεν παρέχει συμβουλές χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά εκφράζει απόψεις και μόνον. Ο ιστότοπος ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο παραλήπτης της τρέχουσας πληροφόρησης θα πρέπει να συμβουλευτεί και να συζητήσει με την χρηματιστηριακή του εταιρία , την τράπεζα του, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα της αρεσκείας του προκειμένου να διαμορφώσει μία ανεξάρτητη κρίση προτού προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση.