Πολλοί ρομά στηρίζουν Τσίπρα γι'αυτό και τους μετέφεραν από όλη την Ελλάδα να τον ακούσουν στην Λαμία...(video)

Από διάφορες περιοχές τις Ελλάδας μετέφεραν με λεωφορία στην Λαμία Ρομά, προκειμένου να ακούσουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα, την Ξάνθη, και από άλλες περιοχές με λεωφορεία έφτασαν στην Λαμία για την ομιλία Τσίπρα πολλοί Ρομά, όπως δηλώνει ο πρόεδρος τους για τη Στερεά Ελλάδα, Βαλάντης Χαλιλόπουλος.

Ήρθαμε να ακούσουμε την ομιλία του πρωθυπουργού, ενώ ήρθε και ο πρόεδρος όλων των Ρομά Ελλάδος. Ήταν μια οργανωμένη μετακίνηση είπε, μπήκαν λεωφορεία για να μας μεταφέρουν.

Συζητήσαμε είπε, για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα γιατί θέλουμε και εμείς να ενταχθούμε μέσα στον ιστό της πόλης. Αυτό δεν μπορεί να μας το κόψει κανένας. Είχαμε συνάντηση με τον υπουργό και όλους τους βουλευτές που ήταν εδώ, μετά την ομιλία Τσίπρα.

Σε ερώτηση αν συνατήθηκαν ή μίλησαν με τον πρωθυπουργό, είπε πως μόνον τον χαιρέτησαν και του έστειλαν λουλούδια.

Ο κ. Χαλιλόπουλος έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, όπου προηγουμένως είχε μεταβεί συνοδευόμενος από δικηγόρους του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΟΜ Στερεάς Ελλάδας «Λεωνίδας ο Σπαρτιάτης», για να καταθέσει μήνυση για «ρατσιστικό» δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό».

Ρομά, βρέθηκαν και σήμερα 17/05 στην Καρδίτσα όπου βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε και μαζί τους.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ