Προσχώρησε στη ΝΔ ο Γιώργος Κατσιαντώνης – Τον καλωσόρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Λάρισας, προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.

Μετά τη δήλωσή του ανεξάρτητου βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη, μέσω της οποίας δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να προσχωρήσει στη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε μαζί του στο γραφείο του στην Πειραιώς στις 12:00 το μεσημέρι.

«Καλωσορίζουμε τον κ. Κατσιαντώνη»

«Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τον κ. Κατσιαντώνη στη Νέα Δημοκρατία και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Η επίθεση της Ένωσης Κεντρώων στη Νέα Δημοκρατία

Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρετε ότι «ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προσμετρώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ βουλευτή εκλεγμένο στη Λάρισα με λίστα με το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων, δείχνει ότι το DNA της αποστασίας η οικογένειά του το διατηρεί συμβάλλοντας έτσι στην πτώση ηθών και στην παρακμή του δημοσίου βίου», αναφέρει αρχικά το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη και συνεχίζει:

«Η αποστασία είναι αδίκημα κατά του λαού που ψήφισε, η αποδοχή όμως του αποστάτη είναι ηθικό κατρακύλισμα και κλεπταποδοχή της έδρας».