Ρυζόγαλο με μαστίχα Xίου. Μια «κλασσική αξία» σε νέα εκδοχή

Το Ρυζόγαλο είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά μικρών και μεγάλων. Είναι θρεπτικό, νόστιμο και μπορείτε να το απολαύσετε για πρωϊνό, απογευματικό ή επιδόρπιο. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι αντίστοιχες κρέμες υπάρχουν σε πάρα πολλές συνταγές του κόσμου, σε διάφορες εκδοχές. Στη συγκεκριμένη συνταγή την «κρίσιμη» διαφορά κάνει η προσθήκη μαστίχας Χίου που δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή στο γλύκισμα. Αν, πάντως, δεν σας αρέσει, μπορείτε να την παραλείψετε και να παραμείνετε πιστοί στην κλασσική εκδοχή του ρυζόγαλου.

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday

Καμία δημοσίευση για προβολή