Σκληρή αντεπίθεση Γιάννη Αλαφούζου σε όσα του καταλόγησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Εξίσου σκληρή με τη γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου ήταν και η απάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αφού υπενθύμισε ότι είναι «ο μόνος που αποδεδειγμένα έχει βάλει στην ΠΑΕ από την προσωπική του περιουσία 50 εκατ. ευρώ» προανήγγειλε ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του Γιαννακόπουλου,  τονίζοντας ότι “θέλει να διώξει τον Παναθηναϊκό από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα και να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του“.

Από το γραφείο του Γιάννη  Αλαφούζου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας ότι πλησιάζει στο τέλος η ελπιδοφόρα για το μέλλον συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Παναθηναϊκού προβαίνει σε μια ακόμα, γελοία προσπάθεια να την υπονομεύσει. Αρνείται να παράσχει, ως έχει και νομική υποχρέωση στην ομάδα, το παραχωρητήριο της Λεωφόρου για να συμπεριληφθεί στον φάκελο αδειοδότησης για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της super league. Επιπλέον με ανοίκειες εκφράσεις επιτίθεται προσωπικώς στον μόνον άνθρωπο ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διασώσει και να εξυγιάνει τον Παναθηναϊκό και στον μόνο που αποδεδειγμένα μέχρι στιγμής έχει βάλει από την προσωπική του περιουσία, στην ΠΑΕ πάνω 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, θέλει να διώξει τον Παναθηναϊκό από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα και να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του.

Η δικαιοσύνη θα επιληφθεί της υποθέσεως, καθώς και των ύβρεων που εξαπέλυσε κατά του κ. Ιωάννη Αλαφούζου».