Σουφλέ με τυριά, ζαμπόν και ψωμί, της Λεονί Σταφυλά

Είμαι σίγουρη, είναι το πιο εύκολο σουφλέ του κόσμου. Δεν απαιτεί πολλά-πολλά, φτιάχνεται με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας συνήθως, μπορει εύκολα να ετοιμαστεί ώρες πριν και να ψηθεί πριν σερβιριστεί. Η συνταγή είναι παλιά, το θυμάμαι στα οικογενειακά μας τραπέζια όταν ήμουν μικρή. Φέτος τα Χριστούγεννα έπεσε σε μένα ο κλήρος να το φτιάξω κι έτσι το ξαναθυμήθηκα!

Εννοείται οτι τα υλικά που προτείνω δεν είναι δεσμευτικά, μπορείτε να το φτιάξετε με όποια τυρια σας αρέσουν. Υπολογίστε οτι για ενα μεγάλο πυρέξ θα χρειαστείτε συνολικά γύρω στα 550 γραμμάρια διαφορά τυριά.

Διαβάστε τη συνταγή ΕΔΩ : https://tastyday.gr/soyfle-me-tyria-zampon-kai-pswmi/

Καμία δημοσίευση για προβολή