Στα αμφιθέατρα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ επιστρέφει ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιστρέφει στα αμφιθέατρα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, με την ιδιότητα τυ καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το «Εθνος», θα επανέλθει στα έδρανα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ από το νέο ακαδημαϊκό έτος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραδίδει στους φοιτητές το μάθημα του Συνταγματικού Δικαίου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε αίτηση στις 26 Ιουνίου στο ΑΠΘ και περίπου τρεις εβδομάδες μετά το «διαζύγιο» με τη Φώφη Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ, η οποία συζητήθηκε από τη συνεδρίαση της Συγκλήτου.

Η αίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου έγινε δεκτή από τη Σύγκλητο, η οποία ανακοίνωσε την «άρση αναστολής των καθηκόντων του καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Νομικής, Ευάγγελου Βενιζέλου λόγω λήξης της θητείας του ως βουλευτή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκλέχθηκε στο ΑΠΘ το 1984 υφηγητής και στη συνέχεια καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, δημοσιεύοντας μεγάλο αριθμό μελετών, μονογραφιών, σχολίων σε δικαστικές αποφάσεις και διδακτικών συγγραμμάτων.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Καμία δημοσίευση για προβολή