Στα τρία το ΚΙΝ.ΑΛ για το άσυλο- Η Φώφη Γεννηματά φλέρταρε με το “όχι” και το “ναι” και κατέληξε στο “ίσως”

 

Το εκκρεμές της Φώφης Γεννηματά στο θέμα της άρσης του ασύλου, έχει εκνευρίσει τα στελέχη της και έχει δημιουργήσει απορία στους οπαδούς του Κινήματος.

Το κόμμα της εμφανίζεται τριχοτομημένο για το θέμα του ασύλου: εντελώς αρνητικός ο Γ. Παπανδρέου, επιφυλακτικός ο Γ. Καμίνης, θετικός ο Αν. Λοβέρδος. Έτσι η Κυρία Γεννηματά επιχείρησε να συγκεράσει και τις τρεις απόψεις με το … “παρών”.

Προηγούμένως είχε επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς “να τα βρούν”. Σύμφωνα με διαρροές από το περιβλάλλον της, το ΚΙΝΑΛ εμφανιζόταν με γραμμή για το άσυλο: Όχι επί της αρχής, ναι στις παραγράφους 1 – 2  και όχι στην επίμαχη παράγραφο 3 ( αστυνομική επέμβαση). Όμως οι πληροφορίες από την Κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το άρθρο 64 για το άσυλο, ήταν σαφείς: “Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία τροποποίηση”.

Κατόπιν τούτου, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. πότε φλέρταρε με το “όχι”, πότε με το “ίσως”, προχθές με το “ελάτε να τα βρούμε κύριοι της Κυβέρνησης” , καταλήγοντας χθες να δηλώσει “παρών”. Δηλαδή, όπως σημειώνουν πολιτικοί αναλυτές, η Κυρία Γεννηματά έδωσε” μια άχρωμη, άοσμη και με μηδενικό πολιτικό περιεχόμενο ψήφο στο κορυφαίο ερώτημα που έθετε το διυπουργικό νομοσχέδιο για τη ζωή στα Πανεπιστήμια”.

 

 

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή