Στην Ξάνθη εσπευσμένα Τσιόδρας και Χαρδαλιάς μετά τα νέα,μαζικά κρούσματα κοροναϊού

Στην Ξάνθη μετέβησαν σήμερα το πρωί εσπευσμένα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας, Καθηγητή Σωτήρη Tσιόδρα, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με ελικόπτερο Super Puma του ΠΣ για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων στην περιοχή.

Το ελικόπτερο που μετέφερε το κλιμάκιο προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Ξάνθης, ενώ από  τις 09.30  πραγματοποιείται σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, τους Δημάρχους της ΠΕ Ξάνθης και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων στην εφαρμογή του νέου πλαισίου περιοριστικών μέτρων.

Σε καραντίνα ο Εχίνος

Υπενθυμίζεται ότι χθες επιβλήθηκαν έκτακτα μέτρα στην Ξάνθη λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή, καθώς προέκυψαν και νέα 15 θετικά κρούσματα, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Την Τετάρτη, εξάλλου,  εντοπίστηκε κρούσμα κοροναϊού σε εκπαιδευτικό που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν τέσσερα σχολεία και να σημάνει συναγερμός στις υγειονομικές αρχές.

Καμία δημοσίευση για προβολή