Στο πλευρό του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» η Αφοι Χαΐτογλου

Το έργο του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο στήριξε η εταιρεία Αφοί Χαΐτογλου προσφέροντας μία σύγχρονη παιδική χαρά για τα παιδιά που φιλοξενούνται στον χώρο του Σωματείου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η προσφορά αυτή είναι αποτέλεσμα της φετινής διαδικτυακής ενέργειας του Μακεδονικού Χαλβά, όπου μέσα από την ιστοσελίδα tonimatisagapis.gr, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να μοιραστεί όλα όσα το “δένουν” με την πιο αγαπημένη Δευτέρα του χρόνου, την Καθαρά Δευτέρα. Μέσα από κάθε συμμετοχή, ξετυλίχθηκε το “Νήμα της Αγάπης”, ενισχύοντας έτσι τον Μακεδονικό Χαλβά στην προσπάθειά του να στηρίξει το “Ελληνικό Παιδικό Χωριό” στο Φίλυρο. Περισσότερα από 2000 άτομα μοιράστηκαν αγαπημένες αναμνήσεις, γεύσεις και εικόνες για την Καθαρά Δευτέρα, κάνοντας έτσι την κατασκευή μίας σύγχρονης παιδικής χαράς στον χώρο που φιλοξενούνται τα παιδιά, πραγματικότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης επισήμανε σχετικά: «Θα θέλαμε να απευθύνουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην Αφοί Χαΐτογλου για την ουσιαστική στήριξη προς το Σωματείο μας, που αναδεικνύει τον πρωταρχικό και κύριο σκοπό του, την αγάπη απέναντι στα παιδιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή