Στον Λευκό Οίκο και πάλι ο Τραμπ. Πρώτη κίνηση να… βγάλει τη μάσκα και να ετοιμαστεί για την προεκλογική καμπάνια (Video)

Σε μια συμβολική κίνηση προέβη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μόλις επέστρεψε στον Λευκό Οίκο, μετά την ολιγοήμερη νοσηλεία του για Covid-19 στο νοσοκομείο Walter Reed, κι αυτή δεν ήταν άλλη από το να βγάλει την προστατευτική μάσκα που φορούσε στη διαδρομή από το νοσοκομείο ως την προεδρική κατοικία στην Ουάσινγκτον.

 

Ο Τραμπ φόρεσε μάσκα για τη διαδρομή από το νοσοκομείο ως τον Λευκό Οίκο και χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, χωρίς, ωστόσο, να κάνει δήλωση ή να απαντήσει σε ερώτηση για το γεγονός ότι 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και η εκπρόσωπος τύπου Κέιλι Μακενάνι, έχουν κολλήσει κορωναϊό. 

Φθάνοντας στο Οβάλ Γραφείο, ο Τραμπ έβγαλε αμέσως τη μάσκα, ενώ νωρίτερα, μέσω Twitter είχε φροντίσει να ενημερώσει ότι προτίθεται άμεσα να επανεκκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία, γράφοντας: «Θα επιστρέψω στο πεδίο για την προεκλογική εκστρατεία μου σύντομα!!!».

Καμία δημοσίευση για προβολή