Συναγερμός στο Έσσεξ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά – Ένας 12χρονος νεκρός

Συναγερμός έχει σημάνει στην Βρετανία με τις αρχές να αναφέρουν πως ένα όχημα έπεσε πάνω σε παιδιά Γυμνασίου στην πόλη Έσσεξ.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα στο Λούτον και συγκεκριμένα στον δρόμο Willingale κοντά στο Γυμνάσιο Debden με τις πρώτες αναφορές των βρετανικών ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πολλά παιδιά τραυματίες.

Ο δρόμος στο σημείο αυτή την ώρα κλειστός ενώ η αστυνομία της πόλης έχει σπεύσει στο σημείο και καλεί τους πολίτες να μείνουν μακριά ενώ παράλληλα αναζητά μάρτυρες που ενδεχομένως συμβάλλουν στην έρευνα.

 

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι «ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της» και χτύπησε δύο αγόρια. «Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Η αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, ζήτησε από τυχόν μάρτυρες να παράσχουν όποια πληροφορία διαθέτουν για το συμβάν. «Καλούμε τον κόσμο να μην κάνει εικασίες για τις συνθήκες ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η ενημέρωσή μας είναι ακριβής», τόνισε στο μήνυμα αυτό.

 

Καμία δημοσίευση για προβολή