Θετικά Άνοιξε η Wall Street Μετά από Τρείς Συνεδριάσεις.

H Wall Street άνοιξε με άνοδο, ωθούμενη από τις καλές προθέσεις που δείχνει η Κίνα αναφορικά με τον εμπορικό πόλεμο.

Ο Dow Jones έκανε άνοδο 160 πόντους στα 0,60%, ενώ ο S&P500 άνοδο 20 πόντους στα 0,70%.

Ο Τεχνολογικός Nasdaq κέρδισε 68 πόντους με άνοδο 0,90%.

Η Κίνα ανέφερε ότι προτίθεται να αυξήσει την ετήσια αγορά σόγιας στα 30 εκατομμύρια από 20 εκατομμύρια που είναι τώρα. Η Κίνα είναι ανοιχτή για μία συμφωνία αλλά χωρίς επιπλέον δασμούς από τους είδη υπάρχοντες, όπως ανέφερε το Bloomberg.

O Δείκτης του Δολαρίου, ο οποίος μετράει την μεταβολή του Δολαρίου έναντι των έξι μεγαλύτερων νομισμάτων, έπεσε 0,1% στα 98,725.

Ο Χρυσός ανέβηκε 0,50% στα 1.511,75$ ανά ουγκιά.

Το πετρέλαιο σκαρφάλωσε 1,50% στα 53,44$ το βαρέλι.

Πάρτε θέση στις αγορές τώρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που εκφράζονται στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αποσκοπούν να προτρέψουν τους επενδυτές σε αγοραπωλησίες μετοχικών τίτλων, παραγώγων προϊόντων, νομισμάτων, ομολόγων, εμπορευμάτων ή άλλων επενδυτικών εργαλείων. Τα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου είναι απόψεις πάνω στην τεχνική συμπεριφορά των αγορών και οι συγγραφείς δεν φέρνουν καμία ευθύνη για όποιες ζημιές θα μπορούσαν να προκληθούν σε χαρτοφυλάκια επενδυτών από συναλλαγές σε κάθε είδους επένδυση. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρέχονται για ενημερωτικό σκοπό μόνο. Ο ιστότοπος δεν παρέχει συμβουλές χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά εκφράζει απόψεις και μόνον. Ο ιστότοπος ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο παραλήπτης της τρέχουσας πληροφόρησης θα πρέπει να συμβουλευτεί και να συζητήσει με την χρηματιστηριακή του εταιρία , την τράπεζα του, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα της αρεσκείας του προκειμένου να διαμορφώσει μία ανεξάρτητη κρίση προτού προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση.