Την Τρίτη η ενημέρωση της βουλής για το προσφυγικό/μεταναστευτικό από Αβραμόπουλο, Κουμουτσάκο

Για το μείζον πρόβλημα του προσφυγικού, θα ενημερωθεί η Βουλή την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ως ο αρμόδιος Επίτροπος για θέματα μετανάστευσης και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, θα ενημερώσουν τα μέλη των διαρκών επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης για το ζήτημα.

Θέμα της κοινής συνεδρίασης είναι: «Η διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος κατά την προηγούμενη πενταετία και τα επόμενα βήματα».

Στη συνεδρίαση θα γίνει ένας απολογισμός και θα παρουσιαστούν συγκεκριμένα στοιχεία, για την διαχείριση του προσφυγικού κατά την προηγούμενη πενταετία, σε σχέση με τον αριθμό των μεταναστών-προσφύγων που εισήλθαν στην χώρα, το καθεστώς με το οποίο παραμένουν στην χώρα, πόσοι έχουν επιστραφεί στις χώρες, πόσοι έχουν αιτηθεί άσυλο αλλά και οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται για την καλύτερη διαχείριση του προβλήματος.

Καμία δημοσίευση για προβολή