Το ΚΙΝΑΛ “φουλάρει μηχανές” για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων του…

Μία έδρα στο Νότιο Τομέα της Αττικής φαίνεται ότι θα διεκδικήσει ο Γιάννης Σγουρός, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

Το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και διάφορα εναλλακτικά σενάρια ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ευελιξία που χρειάζεται για το κλείσιμο των ψηφοδελτίων που συμπληρώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν Φώφη Γεννηματά και Γιάννης Σγουρός.

Για το Σάββατο 01/06 έχει προγραμματιστεί το ραντεβού με τον Παύλο Γερουλάνο ενώ από τη Δευτέρα θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και άλλα κορυφαία στελέχη. Με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το ζητούμενο είναι αν θα είναι ή όχι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατίας.

Σε ότι αφορά στον Γιώργο Καμίνη επισημαίνεται πως ο τέως Δήμαρχος Αθηνών βρίσκεται στη Χίο, για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Τριαντάφυλλου, αλλά και για να διερευνήσει την προοπτική να είναι και εκείνος εκεί υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.

Στη Χαριλάου Τρικούπη αναμένουν την απόφαση από τον Νίκο Παπανδρέου, αν και εκτιμούν πως δε θα θελήσει να είναι υποψήφιος, καθώς είναι ήδη ο Γιώργος Παπανδρέου στην Αχαΐα.

Τέλος, σε ότι αφορά στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη διευκρινίστηκε πως θα παραμείνει στην Ευρωβουλή. Σε συνάντηση που είχε με συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά λύθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, καθώς υπήρξε η αίσθηση ότι θα παραιτηθεί και διεκδικήσει έδρα στη Βουλή.

Από το newsroom του ecοnomico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καμία δημοσίευση για προβολή