Το newsletter του economico: Τι αξίζει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας την Τρίτη 1η Μαρτίου

    ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ. Συνεχίζονται για έκτη ημέρα οι μάχες στην Ουκρανία, με τις ρωσικές δυνάμεις να επιχειρούν, μεταξύ άλλων, στα περίχωρα του Κιέβου, στην Οδησσό, την Χερσώνα, το Ντνίπρο, τη Μαριούπολη, τη Μελιτόπολη και τη Ζαπορίζια.

    Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν έξω από το Κίεβο αργά το βράδυ. Τα ρωσικά στρατεύματα εκτιμάται πως βρίσκονται μόλις 20 χιλιόμετρα από την ουκρανική πρωτεύουσα.

    Στο μεταξύ, εκρήξεις ακούγονται και στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Χάρκοβο, όπως ανακοίνωσαν οι ουκρανικές αρχές. «Δεκάδες σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν. Όλος ο κόσμος πρέπει να δει αυτή τη φρίκη» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook o σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αντόν Χεράσενκο. O Ολεξίι Αρεστόβιτς, σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας, σημείωσε ότι η παράκτια πόλη Μπερντιάνσκ καταλήφθηκε από ρωσικά στρατεύματα.

    Επίσης, κάτοικοι της Μαριούπολης ανέφεραν χθες το απόγευμα ότι η πόλη-λιμάνι της Αζοφικής θάλασσας έχει περικυκλωθεί από ρωσικές δυνάμεις και δέχεται σφοδρή επίθεση.

    polemos-stin-oykrania-se-poies-perioches-epicheiroyn-oi-rosikes-dynameis-chartis0Από την Καθημερινή

    ***

    ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ WAGNER GROUP. Σύμφωνα με πληροφορίες των Times, πάνω από 400 Ρώσοι μισθοφόροι βρίσκονται στη Κίεβο, έχοντας εντολή από το Κρεμλίνο να δολοφονήσουν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και να προετοιμάσουν το έδαφος για ανάληψη του ελέγχου από τη Μόσχα.

    Το Wagner Group, μια ιδιωτική πολιτοφυλακή που διευθύνεται από έναν από τους στενότερους συμμάχους του Πούτιν και λειτουργεί ως κρατικός βραχίονας, έστειλε μισθοφόρους από την Αφρική πριν από πέντε εβδομάδες, οι οποίοι έχουν ως αποστολή να αφήσουν ακέφαλη την ουκρανική κυβέρνηση έναντι ενός ικανού χρηματικού μπόνους, αναφέρουν οι Times.

    ***

    ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ. Ολοκληρώθηκαν, μετά από 7 ώρες, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις αντιπροσωπείες της Ουκρανίας και της Ρωσίας, στην πόλη Γκόμελ της Λευκορωσίας με τις προσδοκίες για κατάπαυση του πυρός, πριν από τη συνάντηση, να είναι περιορισμένες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti, οι διαπραγματευτές της Μόσχας και του Κιέβου θα επιστρέψουν στις βάσεις τους, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολιτικούς τους ηγέτες, να λάβουν περαιτέρω οδηγίες και να προχωρήσουν σε έναν δεύτερο γύρο συνομιλιών «στο εγγύς μέλλον».

    Σύμφωνα με τον σύμβουλο του επικεφαλής του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας, οι δύο πλευρές προσδιόρισαν μια σειρά από θέματα που έχουν προτεραιότητα, ενώ έχουν καταρτίσει και μια λίστα με πιθανές λύσεις. Ο ίδιος είπε ότι υπάρχει πρόοδος σε μια σειρά από θέματα, επί των οποίων οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να συμφωνήσουν.

    ***

    ΟΙ 4 ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, τέσσερις όρους που θέτει, προκειμένου να σταματήσει ο πόλεμος. Αυτοί είναι:

    1. Αναγνώριση της ρωσικής κυριαρχίας στην Κριμαία
    2. Αποστρατιωτικοποίηση του ουκρανικού κράτους
    3. Αποναζιστικοποίηση του ουκρανικού κράτους
    4. Διασφάλιση ουδέτερου καθεστώτος της Ουκρανίας

    ***

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ 1. Στην πλήρη εφαρμογή της συνθήκης του Μοντρέ προχωρά η Τουρκία, απαγορεύοντας τον διάπλου πολεμικών πλοίων των παράκτιων περιοχών του Εύξεινου Πόντου.

    Όπως είναι γνωστό, η συνθήκη δίνει στην Τουρκία τον πλήρη έλεγχο των Στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων και εγγυάται την ελεύθερη ναυσιπλοΐα από τα μη στρατιωτικά πλοία σε καιρό ειρήνης. Επιτρέπει στην Τουρκία την στρατιωτικοποίηση των Στενών, καθώς και τη διέλευση πολεμικών πλοίων των παρευξείνιων χωρών με ειδοποίηση μιας εβδομάδας και υπό κάποιους όρους εκτοπίσματος, μεγέθους, οπλισμού. Περιορίζει σημαντικά το πέρασμα των πολεμικών πλοίων που δεν ανήκουν σε κράτη της Μαύρης Θάλασσας.

    ***

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ 2. Η απόφαση της Τουρκίας αποτελεί την πρώτη πραγματική εμπλοκή της Τουρκίας στην κρίση της Ουκρανίας, καθώς ΝΑΤΟ και ΕΕ ζητούσαν τα στενά να κλείσουν για τα ρωσικά σκάφη που βρίσκονται στην ανατολική Μεσόγειο. Της απόφασης προηγήθηκε τηλεφωνική συνομιλία του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και του Αμερικανού ομολόγου του, Άντονι Μπλίνκεν, και την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε ότι η Άγκυρα δεν προτίθεται να διαταράξει τις σχέσεις της, ούτε με το Μόσχα, ούτε με το Κίεβο.

    Σημειώνεται, πάντως, ότι αν ρωσικό πολεμικό πλοίο, η βάση του οποίου βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα, ζητήσει να διέλθει από τα Στενά, μετά από αποστολή του στην ανατολική Μεσόγειο, τότε η Τουρκία οφείλει να του επιτρέψει τη δίοδο. Επίσης, σύμφωνα με τη δήλωση της Άγκυρας, η απαγόρευση αφορά τα πολεμικά πλοία κάθε χώρας, δηλαδή, και σκαφών χωρών του ΝΑΤΟ.

    ***

    ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τις χώρες που στέλνουν στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία ότι θα θεωρηθούν υπεύθυνες, εάν τα όπλα αυτά χρησιμοποιηθούν για να πλήξουν τις ρωσικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ, επίσης, οι κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία δεν θα μείνουν χωρίς «σκληρή» απάντηση.

    Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, νωρίτερα, είχε αντιδράσει έντονα στην παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία από τη Ρωσία, αναφέροντας ότι «οι προμήθειες όπλων της Γερμανίας στην Ουκρανία κάνουν να αναρωτιέται κανείς κατά πόσο ολοκληρωμένη ήταν η διαδικασία αποναζιστικοποίησης στην ίδια τη Γερμανία».

    «Η απόφαση της Γερμανίας να προμηθεύσει θανατηφόρα όπλα στην Ουκρανία καλεί τα φαντάσματα όχι του ψυχρού, αλλά του πιο ”θερμού” πολέμου. Τα όπλα που προμηθεύει η Γερμανία στο Κίεβο μπορεί να γίνουν λεία για Νεοναζί, τρομοκράτες και πλιατσικολόγους» συμπλήρωσε.

    ***

    ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η MOODY’S ANALYTICS. Τις πιθανές επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία στην παγκόσμια οικονομία εξετάζει η Moody’s Analytics, σε δύο πιθανά σενάρια. Στο σενάριο της ταχείας επίλυσης, ο πόλεμος δίνει γρήγορα τη θέση του σε κατάπαυση του πυρός. Στο σενάριο της μακράς σύγκρουσης, μια μακρά αντιπαράθεση μεταξύ των ρωσικών στρατευμάτων και του ουκρανικού στρατού έχει ως αποτέλεσμα υψηλό ανθρωπιστικό και οικονομικό κόστος.

    Το πρώτο σενάριο – που του δίνει πιθανότητα 55% – προβλέπει μια ταχεία επίλυση της εισβολής στην Ουκρανία με κατάπαυση του πυρός που θα εφαρμοστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Το δεύτερο σενάριο – που του δίνει πιθανότητα 30% – προβλέπει ότι η εισβολή στην Ουκρανία  μετατρέπεται σε παρατεταμένη σύγκρουση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ανθρωπιστική καταστροφή στην Ουκρανία και προκαλεί μια ενωμένη και ισχυρή απάντηση κυρώσεων από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

    ***

    ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. Σε πλήρη αναστάτωση βρίσκονται οι διεθνείς χρηματοοικονομικές αγορές. Το ρούβλι βρέθηκε χθες και πάλι σε ελεύθερη πτώση, παρότι κατάφερε να περιορίσει τις απώλειές του, με την αύξηση των επιτοκίων στο 20% από την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας να προσφέρει μικρή μόνο στήριξη.

    Παρά την έντονη μεταβλητότητα, οι ευρωπαϊκές μετοχές κατάφεραν να περιορίσουν τις απώλειές τους και σχεδόν να σταθεροποιηθούν στο κλείσιμο της συνεδρίασης, με το μεγάλο χαμένο ωστόσο τις ευρωπαϊκές τράπεζες και δη αυτές με τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ρωσία.

    Οι επενδυτές στράφηκαν και πάλι στα ασφαλή καταφύγια των κρατικών ομολόγων, του χρυσού, του ελβετικού φράγκου και του γιέν, παρότι και η αγορά ξένου συναλλάγματος χαρακτηρίστηκε από έντονες διακυμάνσεις. 

    Το πετρέλαιο ακολούθησε ξανά την ανιούσα με το brent να επισκέπτεται την περιοχή των 105 δολαρίων το βαρέλι, για να πάρει εν συνεχεία μία ανάσα. Μεγάλος κερδισμένος το αλουμίνιο που κατέρριψε σήμερα νέο ιστορικό υψηλό, έχοντας ενισχυθεί 12% τον Φεβρουάριο, δεδομένου ότι η Ρωσία παράγει το 6% του παγκόσμιου αλουμινίου. Σε άνοδο 5% και το παλλάδιο, καταγράφοντας κέρδη για τρίτο διαδοχικό μηνα τον Φεβρουάριο, ενώ ο χρυσός συνέχισε να κινείται στην περιοχή των 1.900 δολαρίων.

    ***

    ΣΤΟ 10% Η ΔΙΑΦΟΡΑ Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ. Παγιώνεται το ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το ανοδικό ποσοστό του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Pulse για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Παράλληλα, οι πολίτες τάσσονται υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας από την κυβέρνηση σε ποσοστό 47%. Ένα ποσοστό 26% θέλει εκλογές μέχρι το φετινό καλοκαίρι και ένα ποσοστό 19% θέλει κάλπες μέχρι το τέλος του 2022.

    Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ φτάνει τις 9 μονάδες και η διαφορά διευρύνεται στις 10 μονάδες με αναγωγή επί των εγκύρων.

    Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 32%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23%, το ΚΙΝΑΛ 14%, το ΚΚΕ 5%, η Ελληνική Λύση 4% και το ΜέΡΑ25 3%. Στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 59% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22%.

    Δημοσκόπηση Pulse: Στις 10 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

    Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ευρύ προβάδισμα απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει 40% έναντι 25% του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο εμφανίζονται ενισχυμένοι κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση. Κανέναν από τους δύο απαντά το 32%

    Στο ερώτημα ποιος πολιτικός αρχηγός εκφράζει καλύτερα τον κεντρώο χώρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πάλι προηγείται με 26%, ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 24% και τρίτος έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας με 21%.

    Στην ερώτηση “πότε είναι καλύτερο να διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές βουλευτικές εκλογές;” οι πολίτες τάσσονται υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας από την κυβέρνηση σε ποσοστό 47%. Ένα ποσοστό 26% θέλει εκλογές μέχρι το φετινό καλοκαίρι και ένα ποσοστό 19% θέλει κάλπες μέχρι το τέλος του 2022.

    ***

    ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1. Έρχεται η η εκταμίευση της πρώτης δόσης κεφαλαίων του Ταμείου Ανάκαμψης για την Ελλάδα, η οποία αναμένεται να δώσει μία μεγάλη ανάσα στη χώρα και κυρίως να διευκολύνει τους μεταρρυθμιστικούς -αναπτυξιακούς στόχους που έχει θέσει. Ήδη αναμένεται η αποδέσμευση της πρώτης δόσης ύψους 3,6 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 1,72 δισ. ευρώ επιχορηγήσεις και 1,85 δισ. ευρώ δάνεια.

    Το επόμενο αίτημα εκταμίευσης κεφαλαίων συνολικού ύψους 1,7 δισ. ευρώ (σε συνάρτηση με 25 ορόσημα) αναμένεται στη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του έτους, για να ακολουθήσει ένα ακόμα αίτημα στο τέλος του 2022, ανεβάζοντας τις συνολικές ετήσιες εκταμιεύσεις προς την Ελλάδα στο 3% του ΑΕΠ.

    ***

    ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 2. Σύμφωνα με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πάολο Τζεντιλόνι: «Η Ελλάδα έκανε μια καλή αρχή στην εφαρμογή του φιλόδοξου σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα δεκαπέντε ορόσημα που συνδέονται με το πρώτο αίτημα πληρωμής».

    Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται, αλλά και στις δανειακές διευκολύνσεις, οι οποίες θα παρέχουν σημαντική ρευστότητα στον ιδιωτικό τομέα κατά την επόμενη πενταετία.

    Η Επιτροπή επισημαίνει σε ανακοίνωσή της πως η επίτευξη αυτών των οροσήμων συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική εφαρμογή του Σχεδίου, καθώς ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν νομοθετικά βήματα, που ανοίγουν τον δρόμο για τις μεταρρυθμίσεις και τις επενδύσεις που σχεδιάζονται για τα επόμενα στάδια υλοποίησης του Σχεδίου.

    ***

    ΚΟΙΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ PROJECT ΑΘΗΝΑΣ – ΣΟΦΙΑΣ. Αθήνα και Σόφια βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την δημιουργία ενός κοινού project που αφορά στην κατασκευή ενός νέου πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής σε βουλγαρικό έδαφος που θα χρησιμοποιηθεί από την Ελλάδα στο πλαίσιο μακροπρόθεσμης 20ετούς σύμβασης, σύμφωνα με τον Βούλγαρο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Άσεν Βασίλεφ, όπως αναφέρει δημοσίευμά του Euractiv.

    Ο Βασίλεφ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Nova TV, δεν απάντησε στο ερώτημα πού θα βρίσκεται το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας, αλλά είπε ότι θα ενεργήσει γρήγορα, δεδομένου ότι υπάρχει αγοραστής ηλεκτρικής ενέργειας, γεγονός που εξαλείφει τον επιχειρηματικό κίνδυνο. Η Βουλγαρία διαθέτει δύο ρωσικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες, οι οποίοι παραγγέλθηκαν και παραδόθηκαν, αλλά παρέμειναν αχρησιμοποίητοι για τρία χρόνια. Η νέα βουλγαρική κυβέρνηση έχει σηματοδοτήσει ότι είναι έτοιμη να κατασκευάσει νέο πυρηνικό αντιδραστήρα στον υπάρχοντα σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στο Κοζλοντούι.

    ***

    ΧΑΑ. Στα επίπεδο των 890 μονάδων – παρά την ισχυρή πίεση που δέχτηκε, λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ουκρανία – έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

    Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 3,85% στις 891,58 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ 918,58 μονάδων (-0,94%) και 878,08 μονάδων (-5,30%). Ο τζίρος ανήλθε στα 276,2 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 157,7 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 80 εκατ. τεμάχια.

    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με πτώση 4,32%, στις 2.160,52 μονάδες, ενώ στο -2,37% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.528,27 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με απώλειες 8,41% στις 639,46 μονάδες.
    *
    WALL STREET. Μικτά πρόσημα στη Wall Street. O Dow Jones υποχώρησε 0,49% ή 166 μονάδες στις 33.892, ο S&P 500 σημείωσε πτώση 0,25% στις 4,373 μονάδες ενώ o Nasdaq κινήθηκε υψηλότερα 0,41% στις 13.751 μονάδες.

    Στον βιομηχανικό δείκτη, την μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των Chevron (+2%) και Boeing (+1,9%) ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι τίτλοι των JP Morgan (-4,3%) και Goldman Sachs (-2,7%).

    *

    ΕΥΡΩΑΓΟΡΕΣ. Περιόρισαν σημαντικά τις απώλειες τους οι ευρωπαϊκές αγορές και έκλεισαν μακριά από τα ενδοσυνεδριακά τους χαμηλά τη Δευτέρα.

    Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 έκλεισε με μικρές απώλειες 0,1% μετά από βουτιά σχεδόν 2% στα χαμηλά της ημέρας. Στο σύνολο του μήνα ο δείκτης έχασε 3,4%, ενώ από το τελευταίο του ιστορικό υψηλό τον Ιανουάριο υποχωρεί περίπου 9%.

    Ο γερμανικός DAX υποχώρησε σε ποσοστό 0,7% στις 14.461,02 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 σημείωσε πτώση 1,4% στις 6.658,83 μονάδες, ενώ ο βρετανικός FTSE 100 έχασε 0,4% στις 7.458,25 μονάδες. Στην περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB υποχώρησε σε ποσοστό 1,4%, ενώ ο ισπανικός ΙΒΕΧ 35 έκλεισε με μικρές απώλειες 0,1%.

    ***

    O KAIΡΟΣ. Βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής και νότιας νησιωτικής χώρας. Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βορειοδυτικά και νότια. Άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

    Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

     

    Καμία δημοσίευση για προβολή