Το παρών έδωσε η Ολυμπία Οδός στον επιτυχημένο θεσμό των “Business Days”

Η Ολυμπία Οδός συμμετείχε φέτος στον επιτυχημένο θεσμό των “Business Days”, στο πλαίσιο του 9ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Το 9ο Πανόραμα επιχειρηματικότητα και Σταδιοδρομίας συντόνισε ο καθηγητής Ιορδάνης Λαδόπουλος (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών/ ΑΣΟΕΕ), διοργανώνοντας μια ολοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών και απόφοιτων διαφόρων Πανεπιστημίων στα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της.

Περισσότεροι από 30 φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σχολές Οικονομικών κ,α., συμμετείχαν στην εκδήλωση που οργάνωσε η Ολυμπία Οδός και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς λειτουργούν τα διάφορα τμήματα του Έργου Παραχώρησης από τους διευθυντές των τμημάτων, να συνομιλήσουν μαζί τους σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και να επισκεφθούν το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στη Βλυχάδα Μεγάρων και μια γέφυρα στο υφιστάμενο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος, που πρόκειται να ανακατασκευαστεί στο πλαίσιο του προγράμματος βαριάς συντήρησης του αυτοκινητόδρομου.

Προηγουμένως, στο πλαίσιο του 9ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Δρ. Παναγιώτης Παπανικόλας, είχε μοιραστεί με περισσότερους από 400 φοιτητές τα στάδια, τις προκλήσεις και εμπειρίες της επαγγελματικής του πορείας στο πάνελ με θέμα «Συζήτηση με πέντε Διευθύνοντες Συμβούλους: η πορεία προς την επαγγελματική επιτυχία».

Η Ολυμπία Οδός επενδύει σταθερά στους νέους και εξελίσσει διαρκώς τη συνεργασία της με την εκπαιδευτική κοινότητα τόσο για θέματα οδικής ασφάλειας όσο και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή