Ζούμε μια ... "ολιγαρκή αφθονία" κατά τον Αλέξη Τσίπρα και το twitter γνωρίζει δόξες!

Την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα «περί ολιγαρκούς αφθονίας» στο Twitter αγωνίζονται να ερμηνεύσουν οι χρήστες του, δίνοντας τις δικές τους απολαυστικές ερμηνείες.

«Μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και που μπορεί να γίνει πράξη από δυνάμεις σταθερά προσανατολισμένες στη κοινωνική πρόοδο και σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας», έγραψε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του και οι χρήστες του Twitter αγωνίζονται να καταλάβουν τι εννοεί.

Δείτε το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα:

Και οι επισημάνσεις του Twitter:

Ομολογώ γκουγκλαρα για να δώ τι εννοεί με το «ολιγαρκους αφθονιας», αυτό… μου έβγαλε! Υποθέτω εννοεί να ειστε ολιγαρκεις εσείς γιδια που με ψηφίσατε, οσο για μας του κόμματος υπάρχει αφθονία, τρωμε με χρυσά κουτάλια! Σοσιαλιστικος παράδεισος!!

Προς όλους εσάς που κάνετε φαβ ή ρτ στς βλακείες που ξεφουρνίζει το ζαβό,πείτε μας ειλικρινά ,καταλαβαίνετε τι εκστομίζει ή σας προκαλεί μόνο το ότι τα λέει ο ηγέτης για να το κάνετε?Πράγμα που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είστε άσχετα γίδια αγόμενα κ φερόμενα

Ο Τσιπρας τρελαίνει τα φιλελεδια.Οτι ναναι και ο μπαφος κάνει γύρα

Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός = Βενεζουέλα

Κυκλοφορεί μπουρούχα στην πιάτσα και έχει γίνει γίνει το κεφάλι ίσωμα ..

  • Ολιγαρκής αφθονία είναι αυτό που έχει ο έλληνας μπεμβέ δίλιτρη, αλλά έχει απλήρωτη ασφάλεια
  • όταν λέει ο Τσίπρας »ολιγαρκή αφθονία», το ολιγαρκής είναι για εσάς και η αφθονία, για αυτόν και την Κυβέρνηση του
  • για να μην μπερδεύεστε
  • Δυό τέρατα της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής,δυό ηγέτες που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα προς το κομμουνιστικό ιδεώδες και την ολιγαρκή αφθονία. πόσο τυχεροί είναι οι λαοί που υπάρχουν ταυτόχρονα αυτοί οι παγκόσμιοι σωτήρες. Τράμπ,Πούτιν Μερκελ ανύπαρκτοι μπροστά τους
  • «Ολιγαρκής αφθονία» .. «τοποσημο πολιτισμού». …. «προφορικότητα μέσων κοινωνικής δικτύωσης»…. «κατολισθήσεις και διολισθησεις» ρε θα μας πεθάνουν αυτοί με τόσες κοτσάνες.!!!!
  • Το μοντέλο της «ολιγαρκούς αφθονίας» πάντως έχει δοκιμαστεί στη Σοβιετική Ένωση, στη Βενεζουέλα, στην Κούβα και στη Β. Κορέα με εκπληκτικά αποτελέσματα σύντροφοι: Ο κόσμος έχασε το μισό του βάρος μέσα σε μερικούς μήνες. Μόνο ο σοσιαλισμός μπορεί να το πετύχει αυτό, να το ξέρετε.
  • Εσείς «ολιγαρκής αφθονία» σύντροφοι, κοινώς με 300 ευρώ τον μήνα θα τρώνε τέσσερις. Αυτός, αστακομακαρονάδες στο πρωθυπουργικό τζετ και σχολές Χιλ. Γιατί όλοι για τον σοσιαλισμό παλεύουμε.
  • Ο Τσίπρας είπε ότι αγωνίζεται για … ολιγαρκή αφθονία!!! Τι διάβολο, ένας στοιχειωδώς μορφωμένος άνθρωπος δεν υπάρχει κοντά του να του εξηγήσει ότι η αφθονία δεν μπορεί να είναι ολιγαρκής; Μακράν ο πιο αγράμματος ΠΘ από συστάσεως του νεότερου ελληνικού κράτους.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ