Βαγγέλης Μαρινάκης: “Ψεύτης ο Τσίπρας” – “Έκλεισε το Mega. Ήθελε να ελέγξει με τον Νίκο Παππά Βημα και Νέα”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, αποκαλύπτοντας τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, την οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά μιλώντας επίσης για τις νυκτερινές επισκέψεις του Καλογρίτσα για το Noor 1, την αγορά του ΔΟΛ και την προσπάθεια ελέγχου από την κυβέρνηση.

Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ως «ψεύτη» και τονίζει ότι η κυβέρνηση τον έχει στοχοποιήσει για διάφορες υποθέσεις αλλά «εγώ είμαι από τον Πειραιά, δεν φοβάμαι». Χαρακτηρίζει ψεύτη τον Αλέξη Τσίπρα και τονίζει ότι επί τέσσερα χρόνια κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ενώ υπογραμμίζει: «Για έναν δήθεν αριστερό όπως ο κύριος Τσίπρας δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι όταν βλέπουν πώς πλούτισε η οικογένειά του».

Με το χέρι στην καρδιά, σας λέω: Οι ρίζες μου είναι από την Κρήτη και από τον Πόντο και δεν έχω μάθει με φτύνουν και να σκύβω το κεφάλι. Όλοι αυτοί, υπάρχουν και πολιτικοί, οι οποίοι έχουν ανάμειξη σε αυτή την ιστορία, θα πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα στα χρόνια που έρχονται. Για να μη βγουν αύριο και πουν, απειλή. Είναι μια υπόσχεση».

Αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον κ. Μητσοτάκη επισημαίνει ότι είναι τυπικές, τον έχει δει λίγες φορές ενώ ουδέποτε έχει χρηματοδοτήσει τη Νέα Δημοκρατία.

Μιλώντας για τον  Αλέξη Τσίπρα και τις επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον του το τελευταίο διάστημα, υπογραμμίζει ότι «από τη μέρα που έγινε πρωθυπουργός είπε 5 εκατομμύρια ψέματα και έχει διαπράξει 3 εκατομμύρια εγκλήματα και παραμένει πρωθυπουργός».

Περιγράφει, εξάλλου, τις επαφές που είχε με τον υπουργό Νίκο Παππά, ο οποίος του έστειλε τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα για να του δανείσει τα χρήματα με τα οποία θα έπαιρνε την τηλεοπτική άδεια.

Υποστηρίζει ότι κυβερνητικοί παράγοντες «είχαν στόχο ζωής να κλείσουν το Mega» και στράφηκαν εναντίον του όταν δεν δέχθηκε να διορίσει στα μέσα που αγόρασε –«Το Βήμα και «Τα Νέα»- διευθύνσεις της αρεσκείας των κυβερνητικών για να ελέγχουν όπως γίνεται με άλλες επτά εφημερίδες που είναι στον έλεγχο τους.

Ο επιχειρηματίας, ερωτώμενος για την υπόθεση «Noor 1», τη χαρακτήρισε «στημένη σκευωρία από ανθρώπους» που ήθελαν να τους κάνουν κακό «και να φτιάξουν ατζέντα που χρησιμοποιούν σήμερα». Με κατηγορηματικότητα, μάλιστα, διακηρύσσει την απόφασή του να μην αφήσει να μείνουν ατιμώρητους όσους τον στοχοποίησαν.

Στο ερώτημα για το τι αγαπάει περισσότερο, ο κ. Μαρινάκης απαντά μονολεκτικά και χωρίς περιστροφές: «Τον Ολυμπιακό». Εξηγεί ότι ασχολείται πολλές ώρες με τη ομάδα, αλλά συμπληρώνει: «Από την άλλη με ευχαριστεί η ναυτιλία», καθώς είναι «περιβάλλον ανταγωνιστικό, έχεις να κάνεις απέναντι με ανθρώπους έξυπνους μορφωμένους με μυαλά και θα πρέπει να τους ανταγωνίζεσαι και να κερδίζεις. Άρα είναι κάτι που μου αρέσει, κάνει καλό και στο μυαλό μου και στην καθημερινότητά μου».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Alpha:

 

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή