O Βαλμπουενά έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στη Λάρισα (0-1)

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Ολυμπιακό στην Super League 1, αυτή την φορά στην έδρα της ΑΕΛ με 1-0, χάρη στο χτύπημα πέναλτι του Βαλμπουενά στο 7’ που βρήκε και στο δεξί δοκάρι του Κρίστινσον ανοίγοντας… λογαριασμό.

Ο Γάλλος άσος ήταν σήμερα ο… μαέστρος των Πειραιωτών, που έδειξαν να ελέγχουν σε γενικές γραμμές το ματς, με τη μπάλα να περνάει από τα πόδια του σχεδόν σε κάθε καλή φάση τους. Μάλιστα είχε και δύο ασίστ για τον Ελ Αραμπί -που επίσης ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, όπως και ο Μπουχαλάκης- με τα γκολ ωστόσο να ακυρώνονται με τη χρήση VAR στο 35’ και στο 38’…

Η ομάδα της Θεσσαλίας από την πλευρά της ήταν μεν βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την πρεμιέρα στο Περιστέρι, έχοντας για κορυφαίο τον Κρίστινσον με αρκετές επεμβάσεις.

ΑΕΛ (5-3-2): Κρίστινσον, Μπέρτος (79’ Καρανίκας), Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (64’ Νούνιτς), Σεσέροβιτς, Μπούστος, Ντάουντα (81’ Φιλίποβιτς).

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας (65’ Κούτρης), Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (61’ Καμαρά), Βαλμπουενά, Ποντένσε (82’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:[home]

Καμία δημοσίευση για προβολή