Αυτοί είναι οι 15 νέοι υποψήφιοι του ανανεωμένου ψηφοδέλτιου της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωβουλή

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα 15 νέους υποψηφίους της για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, πιστή στο πλάνο της ανανέωσης και διεύρυνσης του κόμματος που αποτελεί στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι περισσότεροι εξ αυτών διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ανακοινώνονται πριν από την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ που θα ακολουθήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να έχουν το χρόνο να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Λευτέρης Βαρουξής, Καλυψώ Γούλα, Κώστας Δέρβος, Νικόλαος Δούκας, Παύλος Ελευθεριάδης, Θοδωρής Καλαμπόκης, Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ελισάβετ Κυρίτση, Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς, Μιχαήλ Ε. Μασουράκης, Δημήτρης Μελάς, Γιάννης Πάϊδας, Ελένη Παναγιωταρέα και Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ θα είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι οι νυν ευρωβουλευτές της ΝΔ κ.κ. Ελίζα Βόζενμπεργκ, Θοδωρής Ζαγοράκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κύρτσος, όπως και οι βουλευτές της ΝΔ κ. Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνα Μάρκου.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ