Χαρδαλιάς: Συνεχίζεται η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό – Τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί 19 συλλήψεις για παράνομη λειτουργία επιχειρήσεων

Στην καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τις εξελίξεις της πανδημίας του κοροναϊού στην Ελλάδα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε ότι το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας αντιμετωπίζει με αξιέπαινη υπομονή και σεβασμό τις οδηγίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως τα πρώτα 24ωρα της δεύτερης φάσης δείχνουν πως οι πολίτες έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν και έχουν δείξει ωριμότητα στην προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί ο κοροναϊό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε πως ισχύει κανονικά η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό.

«Είναι προτιμότερο να πάμε αργά παρά να γυρίσουμε πίσω» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και ανακοίνωσε ότι χθες έγιναν δύο συλλήψεις ιδιοκτητών καφέ – μπαρ που λειτούργησαν παράνομα τα καταστήματα τους. Στους συλληφθέντες επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ είπε ο κ. Χαρδαλιάς και διευκρίνισε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί από τις αρμόδιες αρχές 18 παραβάσεις και 19 συλλήψεις για παράνομη λειτουργία επιχειρήσεων.

Καμία δημοσίευση για προβολή