Χωρίς “πυξίδα” το Χρηματιστήριο Αθηνών – Μικρή πτώση και υποτονικός τζίρος

Χρηματιστήριο κλείσιμο

Με μικρή πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά από μια ακόμη συνεδρίαση χωρίς “πυξίδα”. Ο τζίρος ήταν και σήμερα υποτονικός, θυμίζοντας θερινή δραστηριότητα και υποδηλώνοντας την απουσία κατεύθυνσης από την αγορά.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 0,46% στις 760,78 μονάδες, ενώ κινήθηκε μεταξύ 756,90 μονάδων (-0,97%) και 766,23 μονάδων (+0,25%). Ο τζίρος ανήλθε στα 33,9 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 13,8 εκατ. τεμάχια.

Στο ταμπλό , ο Ελλάκτωρ επέστρεψε στην πτωτική του πορεία καταγράφοντας απώλειες 3,99%, με τις Βιοχάλκο, Alpha Bank και Μυτιληναίο να τον ακολουθούν με πτώση που ξεπέρασε το 2%. Άνω του -1% ήταν οι απώλειες σε Titan, Motor Oil, ΕΤΔΑΠ, ΟΛΠ, Πειραιώς και ΑΔΜΗΕ.

Ήπια πτωτικά έκλεισαν οι ΓΕΚ Τέρνα, Σαράντης, Φουρλής, ΕΧΑΕ και Eurobank, με τις ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Jumbo και Ελληνικά Πετρέλαια να κλείνουν χωρίς μεταβολή. Στον αντίποδα, μικρά κέρδη σημείωσαν οι ΟΤΕ, Aegean, Τέρνα Ενεργειακή, Λάμδα και Εθνική, ενώ η Coca Cola αντιστάθμισε με το +1,53% που σημείωσε την πτώση της πλειονότητας των τίτλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή