Έρχεται «Μεσογειακό» τζιν από την Ποτοποιία Μελισσανίδη στην ελληνική αγορά

«Μεσογειακό» τζιν λανσάρει τους επόμενους μήνες η Ποτοποιία – Αποσταγματοποιία Μελισσανίδη με στόχο να κατακτήσει την ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

Στο νέο εγχείρημα της εταιρείας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος είναι σήμερα επικεφαλής της διοίκησης της εταιρείας στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με δημοσιογράφους. Όπως τόνισε το τζιν θα φτιάχνεται στην Ελλάδα αλλά θα είναι μεσογειακό, θα χρησιμοποιηθούν δηλαδή για την παρασκευή του εκλεκτοί καρποί και βότανα από όλη τη Μεσόγειο. Ενδεικτικά, λεβάντα από τη Γαλλία, χαμομήλι από την Κύπρο, μανταρίνι από το Μαρόκο, μαστίχα από την Ελλάδα, ρίζα Ίριδας από την Ιταλία και πορτοκάλι από την Ισπανία. Όπως ανέφερε ο κ. Μελισσανίδης, το νέο προϊόν θα λανσαριστεί στην αγορά τον Μάρτιο με την επωνυμία Mataroa.

Είναι μεγάλη πρόσκληση για εμάς, να δημιουργήσουμε ένα premium προϊόν το οποίο θα τοποθετηθεί στα ράφια των καλύτερων bar και εστιατορίων του κόσμου. Το Mataroa το αξίζει καθώς όλα έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή και έχουν οργανωθεί με απεριόριστη αγάπη, συμπλήρωσε η Νόπη Ρωμανίδου, επικεφαλής marketing/πωλήσεων και συνιδιοκτήτρια της εταιρείας.

Η Ποτοποιία – Αποσταγματοποιία Μελισσανίδη συμπληρώνει εφέτος ενενήντα πέντε χρόνια παρουσίας στο χώρο της παραγωγής ποτών και αποσταγμάτων. Ιδρύθηκε στην Αλμωπία της Μακεδονίας το 1924 και σήμερα στο τιμόνι της βρίσκεται η τρίτη γενιά ποτοποιών.

«Η διαδικασία που ακολουθείται για την παραγωγή των προϊόντων είναι παραδοσιακή, και οι συνταγές μυστικές, οι οποίες εφαρμόζονται από το 1924 έως σήμερα. Καταλυτικό ρόλο στην ποιότητα των αποσταγμάτων παίζει το φυσικό νερό από τις πηγές του Καϊμακτσαλάν, οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και οι μικροί χάλκινοι άμβυκες στους οποίους πραγματοποιούνται οι αποστάξεις», σημειώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος είναι σήμερα επικεφαλής της διοίκησης της εταιρίας.

Στο portfolio της Ποτοποιίας – Αποσταγματοποιίας Μελισσανίδη ανήκουν το Ούζο και το Τσίπουρο Αρχοντικό και το ξύδι Λιαστό.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καμία δημοσίευση για προβολή