Η Groupama Ασφαλιστική πιστοποιήθηκε με ISO 27001 & ISO 27701

  • Το ISO 27001 αφορά την πιστοποίηση των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών
  • Το ISO 27701 αφορά τη Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

Η Groupama Ασφαλιστική έλαβε τις δύο κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ISO 27001 & ISO 27701 για την αποτελεσματική παρακολούθηση και συντονισμό ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μετά από επιτυχή έλεγχο που διενεργήθηκε από ανεξάρτητο οργανισμό ελέγχου και επιθεώρησης.

Σήμερα, η πλειοψηφία των οργανισμών στηρίζεται σε συστήματα πληροφοριών για να υποστηρίξουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες και δραστηριότητές τους. Είναι επομένως κρίσιμο να μπορούν να διασφαλίσουν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών, την ορθή επεξεργασία και ακεραιότητα των δεδομένων που έχουν στην κατοχή τους, καθώς και να βελτιώνουν τη διαθεσιμότητα των συστημάτων πληροφορικής που χρησιμοποιούν.  Μόνο ο πραγματικά αποτελεσματικός συντονισμός των ανθρώπων, των διαδικασιών και των συστημάτων μπορεί να αποτελέσει ασφαλές κριτήριο επιτυχίας για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Με τις νέες της πιστοποιήσεις, η Groupama Ασφαλιστική αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι η αρχή της υπευθυνότητας βρίσκεται στο επίκεντρο της κουλτούρας που διέπει τόσο την εσωτερική της λειτουργία, όσο και την εξυπηρέτηση που παρέχει στους ασφαλισμένους της. Παράλληλα, μεταφέρει το μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο μέρος ότι στο πρόσωπό της θα συναντήσει έναν συνομιλητή που σέβεται και συμμορφώνεται με τις κείμενες αρχές και τα υψηλότερα πρότυπα, διασφαλίζοντας με κάθε τρόπο το συμφέρον του.

 

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική
Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με περισσότερα από 90 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €148,9 εκ. το 2020, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας.  Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama
Ο γαλλικός πολυεθνικός όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών,  καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω 12 εκατομμυρίων πελατών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ιστορία που ξεπερνά τα 120 έτη, ο Όμιλος εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος ουσιαστικά στις οικονομικές προκλήσεις κάθε εποχής και στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περισσότερους από 32.000 εργαζομένους σε 10 χώρες, κατά κύριο λόγο της Ευρώπης, αλλά και της Ασίας, όπως η Κίνα. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.groupama.com/ .

 

Καμία δημοσίευση για προβολή