Η πιο πιθανή ημερομηνία καταβολής της «επιταγής ακρίβειας» των 250 ευρώ

Οικονόμου απειλή

Η 20η Δεκεμβρίου είναι η πιο πιθανή ημερομηνία καταβολής της επιταγής ακρίβειας των 250 ευρώστους δικαιούχους, όπως είπε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Απαντήσεις στη συζήτηση του νομοσχεδίου 

Σε ερώτηση εάν ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στην «Ωρα του Πρωθυπουργού» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, που κατέθεσε για 4η φορά ερώτηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει να δώσει στη συζήτηση στη Βουλή για το σχετικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «εργαλειοποίηση» του θέματος.

Βράστε μια μπανάνα και πιείτε αυτό το νερό το βράδυ: δεν θα πιστεύετε στα μ

Βράστε μια μπανάνα και πιείτε αυτό το νερό το βράδυ: δεν θα πιστεύετε στα μ

«Ο πρωθυπουργός θα πάει στη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τις θεσμικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση μιας σειράς παθογενειών σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της λειτουργίας των μυστικών υπηρεσιών, των επισυνδέσεων και της καθολικής απαγόρευσης των κακόβουλων λογισμικών στην επικράτεια, και εκεί θα διεξαχθεί μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, επί της οποίας ο καθένας θα τοποθετηθεί, και ο πρωθυπουργός θα δώσει τις απαντήσεις που είναι να δώσει», τόνισε κ. Οικονόμου και συνέχισε:

«Είναι, νομίζω, απολύτως καθαρό τι επιδιώκει η αξιωματική αντιπολίτευση μέσα από την υπόθεση αυτή. Και η ίδια αλλά και οι βραχίονες της. Να συντηρούν ένα ζήτημα στην επικαιρότητα με νουβέλες, με ιστορίες ατεκμηρίωτες.

Ουσιαστική συζήτηση θα γίνει στη Βουλή με βάση και το νομοσχέδιο το οποίο η κυβέρνηση έχει θέσει σε διαβούλευση και θωρακίζει θεσμικά σε πολύ υψηλό βαθμό τον ευαίσθητο αυτό τομέα στη χώρα μας στα πρότυπα και άλλων ευρωπαϊκών χωρών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή