Καλτσόνε, μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική της κλασσικής πίτσας

    Η διαφορά του καλτσόνε από την πίτσα είναι ότι στο καλτσόνε η βάση διπλώνεται πάνω από την επικάλυψη. Η ονομασία αυτής της ναπολιτάνικης σπεσιαλιτέ σημαίνει στην κυριολεξία «μπαντζάκι», προφανώς επειδή υπάρχει μια ομοιότητα.

    Το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και είναι ευκολότερο στην παρασκευή του απ ό,τι φαίνεται.

    Διαβάστε τη συνταγή ΕΔΩ : https://tastyday.gr/kaltsone/

    Καμία δημοσίευση για προβολή