Mαλαθρόπιτες Χίου, της Ελένης Γλύκα Νικολαϊδη

    Ο συνδυασμός μάραθου (ή μάλαθρο όπως λέγεται στη Χίο) και ταραμά καταλήγει σε έναν αρωματικό και πικάντικο μεζέ για τις καλοκαιρινές ουζοπαρέες.

    ΥΛΙΚΑ

    4 κουτ. σούπας μάραθο ψιλοκομμένο
    80γρ. ταραμά
    3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
    1 μεγάλη ντομάτα ώριμη, αποφλοιωμένη, ψιλοκομμένη
    1½ φλιτζάνι αλεύρι
    ½-2/3 φλιτζανιού νερό
    λάδι για το τηγάνισμα

    Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday

    Καμία δημοσίευση για προβολή