Μελομακάρονα: Έλληνες ζαχαροπλάστες αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

    Τα Χριστούγεννα, πέρα από όλα τα άλλα σημαίνουν μυρωδιές και γεύσεις. Και εκτός από γαλοπούλα σημαίνουν και γλυκά, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

    Και τα δύο γλυκά παραδοσιακά, αλλά λίγο μπελαλίδικα. Λίγο δύσκολα, απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια για να γίνουν τέλεια.

    Γνωστοί σεφ κατά καιρούς έχουν μοιραστεί με όλους τα μυστικά τους για τέλεια μελομακάρονα.

    Εμείς τα μαζέψαμε και σας τα παρουσιάζουμε:

    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

    Καμία δημοσίευση για προβολή