“Μένουμε σπίτι” και φτιάχνουμε Μπριάμ με σάλτσα γιαουρτιού, της Αλέκας Κυφιώτη

    Έκανα το μπριάμ μου όπως με έχει μάθει η Ελένη μας εδώ και χρόνια, το οποίο μάλιστα, στην οικογένεια του συζύγου μου είχε την κυριλέ ονομασία “Πολυποίκιλο”. Ψάχνοντας κάποια παραλλαγή βρήκα ένα παρόμοιο μπριάμ που φτιάχνει ο Ακης Πετρετζίκης, το οποίο όμως στο τέλος καλύπτει με μια θαυμάσια σάλτσα γιαουρτιού.

    Διαβάστε την εκπληκτική αυτή εκδοχη του αγαπημένου μας  μπριάμ ΕΔΩ :https://tastyday.gr/μπριάμ-με-σάλτσα-γιαουρτιού-της-αλέκα/

    Καμία δημοσίευση για προβολή