Νέο χτύπημα Πολάκη...πήρε τη ντουντούκα των συγκεντρωμένων και άρχισε τον μονόλογο (video)

Ο Παύλος Πολάκης κατά την άφιξη του στο υπουργείο υγείας πήρε τη ντουντούκα της ΠΟΕΔΗΝ και άρχισε εν μέσω διαμαρτυριών να μιλάει στους συγκεντρωμένους.

Αυτή τη φορά ο Πολάκης απευθύνθηκε στις καθαρίστριες που έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Υγείας και ζητούν να μην απολυθούν όταν λήξουν οι συμβάσεις τους. Εκεί βρίσκονται και τα σωματεία τους, όπως και η ΠΟΕΔΗΝ, με τον πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος έχει στραφεί και δικαστικά κατά του Παύλου Πολάκη.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ο κ. Πολάκης είπε «Σταμάτα το βρήκες το υπουργείο αυτήν τη φορά!, άσε με να μιλήσω στους εργαζόμενους».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος του απάντησε πως οι εργαζόμενοι απολύονται και χάνουν τη δουλειά τους. «Θα μας αφήσεις και εμάς να μιλήσουμε;», έλεγε σε έντονο τόνο ο κ. Γιαννάκος, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά «θα μιλήσεις όταν τελειώσω».

Όταν ο υπουργός ολοκλήρωσε το λόγο του και είπε όλα όσα ήθελε να πει, μπήκε μέσα στο υπουργείο και τα ρολά κατέβηκαν, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος τον κατηγορούσε πως δεν δέχεται να ακούσει και τις δικές του θέσεις.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ