Νέο επεισόδιο στην όξυνση των σχέσεων ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ. Ανδρουλάκης: «Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε, κ. Τσίπρα»

 

Νέο επεισόδιο στην όξυνση των σχέσεων ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ καταγράφηκε χθες και φωτίζει περισσότερο τη διαφαινόμενη σταδιακή απομάκρυνση του κ. Ανδρουλάκη από την παγίδα της συμπόρευσής του με τον κ. Τσίπρα.

Με ένα αιχμηρό tweet απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε  αναφορά του Αλέξη Τσίπρα από την Πάτρα, σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ “αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιάς”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει: 

«Δεν μπορώ να φανταστώ το θύμα των υποκλοπών να συγκυβερνά με τον θύτη, αλλά κυρίως δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι δυνατό το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να έχει στόχο τη συνεργασία με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, του Βορίδη, του Πλεύρη, του Γεωργιάδη και εσχάτως του Καρατζαφέρη».

Απαντώντας στα όσα είπε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανάρτησε μια φωτογραφία του κ. Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, τονίζοντας: 

«Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε, κ. Τσίπρα σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. «Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιάς. Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας.

  • Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη. Τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ», σχολιάζοντας πως «ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ».

ΠΑΣΟΚ: “Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά”

TO ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με σχόλιο του Γραφείου Τύπου κατέκρινε αυστηρά τις συντονισμένες αήθεις επιθέσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που, όπως τονίζει, « καταδεικνύουν ότι η κυβερνητική σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν διόλου τυχαία. ‘Αλλωστε συνέβη δυο φορές».

Επισημαίνει, ότι η χυδαιολογία και η συνωμοσιολογία δεν έχουν σχέση με την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και κατακρίνει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας: «Όσες προφάσεις εν αμαρτίαις κι αν προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την ασυγχώρητη συνεργασία του με την Ακροδεξιά, ο λαός έχει και μνήμη και κρίση.Ξέρει πλέον ότι μοναδική επιδίωξη του κ.Τσίπρα είναι η εξουσία για την εξουσία».

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, δηλώνει πώς συνεχίζει να « αγωνίζεται αταλάντευτα ενάντια στην πρωτοφανή θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και εγγυάται την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της ακηδεμόνευτης λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών».

 

Καμία δημοσίευση για προβολή