Πως μπορείτε να αυξήσετε τον «χρόνο ζωής» σε κάποιες τροφές

    Για την αύξηση του χρόνου συντήρησης των τροφίμων, η τεχνολογία επεμβαίνει ανάλογα.

    Η αύξηση του χρόνου ζωής των τροφίμων μπορεί να γίνει είτε μέσα από τη μείωση της θερμοκρασίας στην οποία πρέπει να βρίσκονται και να διατηρούνται, είτε με τη μείωση του μικροβιακού φορτίου ή τέλος με την αναστολή της δραστηριότητας των μικροβίων με τον αποκλεισμό της επαφής με το οξυγόνο.

    Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όμως και εσείς για να διατηρήσετε περισσότερο κάποιες τροφές:

    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

    Καμία δημοσίευση για προβολή