ΩΡΑ 15:00. Προς μεγάλη νίκη της ΝΔ – Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η είσοδος στη Βουλή της Χρυσής Αυγής και των κομμάτων των Κυρίων Βελόπουλου και Βαρουφάκη, που η εξέλιξή του θα κρίνει και το εύρος της αυτοδυναμίας Μητσοτάκη

 

ΩΡΑ 15:00. Μεγάλη νίκη της ΝΔ, που κινείται στο επίπεδο των 12 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και θρίλερ για την είσοδο των «μικρών» κομμάτων στη Βουλή είναι η τελευταία – πριν τα exit polls- εκτίμηση έγκυρων παρατηρητών.

O ΣΥΡΙΖΑ, λένε, θα κινηθεί πιθανότατα γύρω από το 28%, με τη δυναμική της ΝΔ να εκτείνεται ή και να ξεπερνά στο 40%.

Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η είσοδος στη Βουλή της Χρυσής Αυγής και των κομμάτων των Κυρίων Βελόπουλου και Βαρουφάκη. Η είσοδος ή μη των κομμάτων αυτών στη Βουλή θα σηματοδοτήσει και το εύρος της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η αποδυνάμωση της «Ελληνικής Λύσης» από τη μετακίνηση ψηφοφόρων της προς τη ΝΔ φαίνεται να αντισταθμίζεται από την εισροή ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής προς το κόμμα του κ. Βελόπουλου, με συνέπεια να καταγράφεται σοβαρό ενδεχόμενο η μεν ΧΑ να μην εκπροσωπηθεί στο Κοινοβούλιο με την Ελληνική Λύση να εισέρχεται οριακά.

Οριακός εμφανίζεται και ο κ. Βαρουφάκης, με πολλούς ψηφοφόρους που τον προτίμησαν στις Ευρωεκλογές να εμφανίζουν τάσεις επιστροφής στο ΣΥΡΙΖΑ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα «αντιδεξιάς συσπείρωσης» του κ. Τσίπρα.

Το ΚΙΝ.ΑΛ., σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των αναλυτών, ίσως δεν ξεπεράσει τα ποσοστά που είχε στις Ευρωεκλογές. Φαίνεται να μην μπορεί να «κλείσει την πόρτα» εξόδου ψηφοφόρων του προς τη Νέα Δημοκρατία, ενώ δεν καταφέρνει να συγκινήσει ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψουν, από την «αριστερή πόρτα», στο κόμμα της Κυρίας Γεννηματά.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι εκτιμήσεις, τα βραδινά πάνελ στις τηλεοράσεις ίσως έχουν ενδιαφέρον σε πολλά μέτωπα…

 

 

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή