Ψαλιδίζει το Νίκο Παππά το Μαξίμου κόβοντας εκπομπές των "δικών του" στην ΕΡΤ

Τέλος μπαίνει στη συνεργασία του Σωτήρη Καψώχα με την ΕΡΤ, ενώ και η Κατερίνα Ακριβοπούλου μετακινείται σε άλλη ώρα, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα με ποιο πιθανό σενάριο να κάνει νυχτερινή εκπομπή, μαζί με τις …ακατάλληλες. Επίσης κόβεται και η πρωινή εκπομπή  του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Μαίρης Πολλάλη

Ο Σ. Καψώχας δήλωσε ότι η αποχώρηση του από την ΕΡΤ, αποτελεί προσωπική του επιλογή, ενώ η οικοδέσποινα της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά», Κατερίνα Ακριβοπούλου, εμφανίσθηκε ιδιαίτερα συγκινημένη και μίλησε για τις αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης και αφορούν προσωπικά την ίδια, αλλά και τον συμπαρουσιαστή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες αποδίδουν το τέλος του Σ. Καψώχα από την ΕΡΤ στη θέση που πήρε στον πόλεμο ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο. Ο Σωτήρης Καψώχας χρεώνεται αποκλειστικά στο περιβάλλον του Ν. Παππά, ο οποίος μάλιστα στήριξε και στο μέγιστο βαθμό τη συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ η Κ. Ακριβοπούλου είναι μάλλον πιο ευέλικτη, αφού δείχνει να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με την ομάδα Τζανακόπουλου.

Ενδεχομένως, το «ψαλίδισμα» που κάνει τελευταία το Μαξίμου στον Νίκο Παππά να συμπαρασύρει και όσους ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είχε «φυτέψει» στη δημόσια τηλεόραση.

Περισσότερες ειδήσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ