Σε δίκη “στέλνει” ο Λεβέντης Τσίπρα και Κοτζιά και τη συμφωνία των Πρεσπών

Μιλώντας στον Real fm,  ο κ. Λεβέντης ζήτησε η «επόμενη Βουλή, να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να παραπέμψει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών σε δίκη, επειδή αγνόησαν ολόκληρο το θεσμικό σύστημα της χώρας και πάνω απ’ όλα τον ελληνικό λαό».

Κατά την εκτίμηση του κ. Λεβέντη, ο Τσίπρας έχει πάψει ν’ αναζητά ψήφους για να κυρώσει την συμφωνία, «και θα πετάξει τον μπαλάκι στον Μητσοτάκη, μέσω εκλογών…»

«Ο κ. Μητσοτάκης προσεύχεται να τελειώσει την βρωμοδουλειά ο Τσίπρας, ώστε μετά να νίψει χείρας και να πει την βρήκα έτοιμη. Αλλά ο Τσίπρας, βέβαια, ως πονηρός και σατανικός θα του την «κάνει» τελευταία στιγμή, στέλνοντας την «απόφαση» στην επόμενη Βουλή» είπε ο κ. Λεβέντης.

Βεβαίως, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» δεν παρέλειψε να εκφράσει και… τον καημό του, να καταγγείλει τα σχέδια αποστασίας, όπως λέει, του δικομματισμού, που του παίρνουν του βουλευτές του.

«Έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους. Να καταλάβω ότι διαφωνούν.
Βγήκε ο Κατσιαντώνης και είπε ότι το κέντρο είναι ο Μητσοτάκης. Πότε το κατάλαβε αυτό;Γιατί είχε έρθει στην Ένωση Κεντρώων αν κέντρο είναι ο Μητσοτάκης;», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Καμία δημοσίευση για προβολή